αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαταφθάνει το πρώτο Ελληνικό Growth Bootcamp. Τι θα δούμε εκεί και ποιοι θα είναι οι ομιλητές

Καταφθάνει το πρώτο Ελληνικό Growth Bootcamp. Τι θα δούμε εκεί και ποιοι θα είναι οι ομιλητές

Το Growth Sandwich, η plug-and-play ομάδα growth marketers από το Λονδίνο φέρνει στην Αθήνα το Growth Bootcamp, που θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά στις 23 και 24 Ιουνίου. Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα  στον φιλόξενο χώρο του Orange Grove, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου 5 στην Αθήνα, και τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον M.K.O. Χαμόγελο του Παιδιού.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν οι: Δημήτρης Θεοφάνους General Manager Pizza Hut & KFC Ελλάδος, Δημήτρης Λιτσικάκης Country Manager Revolut Greece, Γιάννης Ψαράς Co-founder & CEO Moosend.com, Τάσος Παγκάκης Founder & CEO Borrow My Brain, Μάνος Παπαδογιαννάκης Strategy Manager Spitogatos.gr και Κάρλος Παζ Product Manager Booking.com

Το 1o Ελληνικό Growth Bootcamp έχει την τιμή να υποστηρίζεται από το Epixeiro.gr, Pizza Hut & KFC, Marketingweek.gr, The Toc.gr, Startup.gr, Athinorama Tech, Palo.gr και  Itspossible.gr.

Το Growth Bootcamp, έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά του Λονδίνου, απαριθμεί ήδη πάνω από 70 αποφοίτους. Στο δυναμικό του, εντάσσονται σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες με εδραιωμένους Venture Capitals – όπως οι Forward Partners και Connect Ventures-  και έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να εξελίξει νέους καθώς και πεπειραμένους επαγγελματίες του χώρου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία της νέα γενιάς Growth Marketers.

Το Growth hacking, αποτελεί την εξέλιξη των πρακτικών του digital marketing και πειραματίζεται μέσα από έναν αριθμό τεχνικών, που λαμβάνουν χώρα σε παραδοσιακά και μη digital κανάλια, με σκοπό την σταθερή ανάπτυξη του εκάστοτε οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν από μια ελάχιστη κατανόηση όσον αφορά πρακτικές Digital Marketing εώς και κάποια έτη προϋπηρεσίας πάνω σε αυτές. Παρακολουθώντας κανείς το Growth Bootcamp θα έχει την δυνατότητα να μυηθεί  στις βασικές αρχές του growth hacking, θα αποκτήσει εξοικείωση με μια μεγάλη ποικιλία automation tools και θα δουλέψει πάνω σε πραγματικά case studies.

Η συμβολική τιμή συμμετοχής του προγράμματος θα είναι 50 ευρώ και για τις δύο ημέρες, ενώ για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Το πρόγραμμα του Growth Bootcamp θα διεξαχθεί συνολικά σε δεκαέξι ώρες και η δομή του θα είναι η ακόλουθη:

Part I Σάββατο 23 Ιουνίου:

  1. Part 1 9:00-11:00 μ.:: Product & Essential
  2. Part 2 11:20-14:30 μ.: Paid Acquisition hacks and tools
  3. Part 3 14.30 – 15:00 μ.: Lunch break
  4. Part 4 15:00 μ.- 17:00 μ.: Organic Acquisition hacks and tools

Part II Κυριακή 24 Ιουνίου:

  1. Part 4 9:00-11:00 μ.μ.: Virality & Referrals
  2. Part 5 12:20-14:20 μ.μ: Tools Stack
  3. Part 6 14:30 – 15:00 μ.μ.: Lunch break
  4. Part 7 15:00 – 17:00 μ.μ.: Cases
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Δέσποινα Εξαδακτύλου
Τηλ. 6972012250

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =