αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαταγγελίες επιβατών: Οι ακτοπλοϊκές μας κατέβασαν σήμερα στο λιμάνι για να ασκηθεί πίεση στους απεργούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελίες επιβατών: Οι ακτοπλοϊκές μας κατέβασαν σήμερα στο λιμάνι για να ασκηθεί πίεση στους απεργούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σκηνικό μεγάλης ταλαιπωρία δημιουργήθηκε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά. Με τους επιβάτες να κατεβαίνουν στο λιμάνι για να ταξιδέψουν, ωστόσο όταν έφταναν εκεί διαπίστωναν ότι είναι σε εξέλιξη απεργία και έτσι δεν μπορούσαν να μπουν στα πλοία. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς δήλωναν στις κάμερες ότι εξαπατήθηκαν από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες οι οποίες του διαβεβαίωναν ότι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά και για αυτό έπρεπε να μεταβούν κανονικά στο λιμάνι αναχώρησης.

Σε τρία διαφορετικά ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν επιτόπου στο λιμάνι του Πειραιά ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και το Open, είδαμε επιβάτες καταγγέλλουν ότι οι πλοιοκτήτριες εταιρείες τους είπαν ψέματα για να κατέβουν στο λιμάνι και να ασκηθεί πίεση στους απεργούς.

«Είχαμε πάρει τηλέφωνο, γιατί μάθαμε ότι προκηρύχθηκε απεργία στις 16, αλλά οι πλοιοκτήτριες μας λέγανε ότι τα πλοία θα ταξιδέψουν κανονικά. Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία, τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δε μας ενημερώνουν. Και χτες το βράδυ που πήραμε τηλέφωνο, μας είπαν το δρομολόγιο θα γίνει κανονικά» λέει χαρακτηριστικά επιβάτης σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

«Για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, πέρα από το ότι είμαστε εδώ για να ασκήσουμε πίεση» καταγγέλλει άλλη επιβάτης σε ρεπορτάζ του Open για την εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =