αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέφθασαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα κονσόλα της Atari

Κατέφθασαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα κονσόλα της Atari

Η Atari παρουσίασε ένα σύντομο teaser 20 δευτερολέπτων για το Ataribox στην E3, τώρα όμως ήρθε η ώρα να δούμε (επιτέλους) περισσότερα. Η συσκευή που αποτελεί ουσιαστικά “αναβίωση” του Atari 2600, εμφανίζεται τώρα σε τέσσερις φωτογραφίες που υπόσχονται πολλά.

Σε ένα email σε fans της, η Atari αποκαλύπτει: “στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι νέο, το οποίο θα παραμείνει πιστό στην κληρονομιά μας, ενώ θα απευθύνεται τόσο σε παλιούς όσο και σε νέους φίλους της Atari.”

ataribox4

Με σχεδίαση που εμπνέεται από το Atari 2600, προσαρμοσμένη στο σήμερα, διαθέτει ραβδώσεις, ανυψωμένη πλάτη και μπροστινό πάνελ είτε από γυαλί είτε από ξύλο. Θα έχει ακόμη υποστήριξη κάρτας SD, θύρα HDMI, καθώς και τέσσερις θύρες USB. Δύο εκδόσεις του Ataribox θα διατεθούν, μία με ξύλο και μία σε μαύρο / κόκκινο χρώμα.

ataribox3

Η Atari σχεδιάζει να διαθέσει κλασικά παιχνίδια στο Ataribox, παράλληλα με το “τρέχον περιεχόμενο”, χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά δε γνωρίζουμε ακόμη τίποτα για τιμή, κυκλοφορία ή πλήρη specs, αλλά ακόμη κι αυτό είναι μία αρχή…

ataribox2

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + eighteen =