αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κατέβασε ρολά» το eshop του Μουστάκα. Ξανά «έπεσε» και το eshop των Jumbo (Εικόνες)

«Κατέβασε ρολά» το eshop του Μουστάκα. Ξανά «έπεσε» και το eshop των Jumbo (Εικόνες)

Τον ιό που… έχει χτυπήσει πολλά eshops κόλλησε και ο Μουστάκας. Η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την λειτουργία του eshop της, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον τεράστιο όγκο παραγγελιών. Όσοι μπαίνουν στο moustakastoys.gr βλέπουν την παρακάτω ανακοίνωση. Μάλιστα η εταιρία δεν διευκρινίζει το πότε θα ξεκινήσει να δέχεται πάλι νέες παραγγελίες- σημειώστε ότι το εν λόγω μήνυμα είναι αναρτημένο για παραπάνω από μία ημέρες.

Χάος φαίνεται ότι επικρατεί και στα Jumbo. Το eshop της αλυσίδας «κατέβασε ρολά» πριν μερικές ημέρες. Στη συνέχεια, στις 30 Νοεμβρίου επανήλθε σε λειτουργία, ωστόσο τώρα φαίνεται να ξανά έχει αναστείλει την λειτουργία του.

Μπαίνοντας στο e-Jumbo.gr οι καταναλωτές βλέπουν το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

Δείτε το παρακάτω screenshot:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =