αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚατάστημα της Staff Jeans σε έναν από τους ακριβότερους πεζόδρομους της Ελλάδας βγαίνει «στο σφυρί»

Κατάστημα της Staff Jeans σε έναν από τους ακριβότερους πεζόδρομους της Ελλάδας βγαίνει «στο σφυρί»

Το Ελληνικό brand Staff Jeans κατέγραψε τη δική του ιστορία επιτυχίας, καταφέροντας να κάνει μέχρι και εξαγωγές σε δημοφιλείς χώρες της μόδας, ωστόσο η οικονομική κρίση άφησε το σημάδι της.

Τα τελευταία χρόνια η Staff Jeans έχει ακολουθήσει μια καθοδική πορεία, η οποία αποτυπώνεται και στις οικονομικές της επιδόσεις. Είναι ενδεικτικό ότι οι πωλήσεις της εταιρείας από 25 εκατ. ευρώ που είχαν διαμορφωθεί το 2015 μειώθηκαν στα 15 εκατ. ευρώ το 2017, την ίδια στιγμή που εμφάνισε ζημιές όσο και ο κυκλος εργασιών της, δηλαδή στο ποσό των 15,3 εκατ. ευρώ ενώ ο συνολικός δανεισμός ξεπερνούσε τα 36 εκατ. ευρώ.

Το κατάστημα που βγαίνει «στο σφυρί»

Στις 7 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να βγει προς εκποίηση ένα ισόγειο κατάστημα ιδιαίτερης προβολής επί του πεζόδρομου της οδού Ρούσβελτ στον αριθμό 14 στο κέντρο της Λάρισας, η οποία άλλωστε αποτελεί και την έδρα της εταιρείας.

Ακριβώς στην καρδιά της πόλης της Λάρισας σε ένα από τους πιο ακριβούς πεζόδρομους πανελληνίως. Το κατάστημα, το οποίο έχει συνολική επιφάνεια 429,01 τ.μ., αποτελείται από ισόγειο και πατάρι ενώ στο εσωτερικό έχει πλαστικό δάπεδο και ψευδοροφή. Ο χώρος του παταριού έχει ξύλινο δάπεδο και επικοινωνεί με το ισόγειο μέσω σκάλας, η οποία είναι επενδυμένη επίσης με ξύλο. Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, το κατάστημα καταγράφει πολύ καλό βαθμό συντήρησης δεδομένης και της ριζικής ανακαίνισης που υλοποιήθηκε το 2012.

Το ακίνητο απέχει μόλις 70 μέτρα από την κεντρική πλατεία και 30 μέτρα από την πλατεία Ταχυδρομείου ενώ οι πεζόδρομοι της Ρούσβελτ και Κούμα αποτελούν τους πλέον εμπορικούς της πόλης, φιλοξενώντας κατά μήκος τους πολλά εμπορικά καταστήματα καθώς και χώρους εστίασης και καφέ. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1,55 εκατ. ευρώ ενώ επισπεύδουσα είναι η Τράπεζα Αττικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 14 =