αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαλεσμένος στην εκπομπή «Online» του Σκάι θα είναι αύριο ο ιδρυτής του It’s Possible- Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί

Καλεσμένος στην εκπομπή «Online» του Σκάι θα είναι αύριο ο ιδρυτής του It’s Possible- Ποιο θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί

Καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή «Online» του Σκάι, την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα, θα βρεθεί αύριο Πέμπτη (23/8) ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης. Η εκπομπή ξεκινά στις 10:00 το πρωί (όπως κάθε ημέρα, Δευτέρα ως Παρασκευή), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης θα βρεθεί εκεί περίπου στις 11:00.

Στην αυριανή εκπομπή θα δούμε ένα ακόμα τολμηρό θέμα. Μπορεί στα περισσότερα άρθρα και στα επιχειρηματικά events να ακούμε για την σημασία της ομάδας (η οποία όντως παίζει ρόλο), όμως τώρα θα δούμε το ακριβώς αντίθετο: Το πως να ξεκινήσεις ένα business project μόνος, και να βαδίσεις προς τον μεγάλο στόχο σου. Είναι το μοντέλο του Solopreneur, το οποίο το βλέπουμε να γίνεται όλο και πιο έντονο κυρίως σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Αγγλία. Ωστόσο, το βλέπουμε να συμβαίνει αρκετά και στην Ελλάδα της κρίσης. Είναι άλλωστε ένα μοντέλο το οποίο ακολουθεί και το It’s Possible, στα 2 χρόνια λειτουργίας του.

Όσοι την χάσατε, μπορείτε να δείτε επίσης την προηγούμενη εμφάνιση του Γιάννη Μπελεγρίνη στην εκπομπή «Online» ΕΔΩ (36:58). Τότε παρουσιάστηκαν 6 ιδέες για να βγάλεις χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 3 =