αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαι ξαφνικά, η Apple παρουσίασε σήμερα δύο νέα iPad. Πόσο κοστίζουν

Και ξαφνικά, η Apple παρουσίασε σήμερα δύο νέα iPad. Πόσο κοστίζουν

Σε μια κίνηση- έκπληξη προχώρησε σήμερα η Apple, παρουσιάζοντας δύο νέα iPad. Το νέο iPad Air 10,5 ιντσών, ενώ αναβάθμισε το iPad Mini. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία αποφάσισε να κρατήσει την προγραμματισμένη εκδήλωση της 25ης Μαρτίου αποκλειστικά για την παρουσίαση των υπηρεσιών streaming και news.

Όπως μεταδίδει το Reuters, τα νέα μοντέλα iPad είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στο apple.com και στην εφαρμογή του App Store για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και για κάποιες άλλες χώρες.

«Το γεγονός ότι ανακοίνωσε τη νέα γραμμή πριν την εκδήλωση υποδηλώνει ότι θέλει να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο την επόμενη εβδομάδα και όχι στο hardware», σημειώνει ο αναλυτής Tom Forte, της DA Davidson.

Το iPad Air ξεκινάει από 499 δολάρια, ενώ το νέο iPad mini από 399 δολάρια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

iPad Air: αποτελεί τον αντικαταστάση του “κομμένου” από την παραγωγή 10.5 iPad Pro και έρχεται με οθόνη True Tone 10.5” ανάλυσης (2224 x 1668) και υποστήριξη της πρώτης γενιάς γραφίδας Apple Pencil, επεξεργαστή A12 Bionic, αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 256GB, επιλογή για WiFi only ή WiFi + LTE, κάμερα 8MP f/2.4, εμπρόσθια κάμερα 7MP, Touch ID στο home button, υποδοχές Lightning και 3.5mm, και αυτονομία 10 ωρών. Ζυγίζει περίπου 450gr και έχει πάχος μόλις 6.1mm. Διαθέσιμα χρώματα: Silver, Space Gray και Gold.

iPad mini: έχουμε την πρώτη νέα έκδοση μετά από το 2015. Έρχεται με οθόνη True Tone 7.9”, επεξεργαστή A12 Bionic, αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 256GB, επιλογή για WiFi only ή WiFi + LTE, κάμερα 8MP f/2.4, εμπρόσθια κάμερα 7MP, Touch ID στο home button, υποδοχές Lightning και 3.5mm, και αυτονομία 10 ωρών. Διαθέσιμα χρώματα: Silver, Space Gray και Gold.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − two =