αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαι άλλο κρούσμα κορονοιού στον Σκλαβενίτη- Άνοιξε κανονικά σήμερα το κατάστημα. Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Και άλλο κρούσμα κορονοιού στον Σκλαβενίτη- Άνοιξε κανονικά σήμερα το κατάστημα. Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αυτή τη φορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα, με το οποίο επικοινώνησε το TyposThesθετική βρέθηκε χθες στον ιό εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ στο Εμπορικό Κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Άμεσα σε καραντίνα τέθηκαν 14 ακόμη εργαζόμενοι του καταστήματος, ως στενές επαφές με το κρούσμα, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι βρίσκονται κανονικά σήμερα στις θέσεις τους, καθώς όπως ενημερώθηκαν από την εταιρεία ο χώρος απολυμάνθηκε χθες το βράδυ και σήμερα συνεχίζει τη λειτουργία του.

Όλοι οι εργαζόμενοι υποβάλλονται από το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό από κινητό συνεργείο στο χώρο του καταστήματος, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται αύριο το μεσημέρι.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα, αντιτίθεται στην απόφαση της εταιρείας να λειτουργήσει σήμερα κανονικά το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως και με το γεγονός ότι σε καραντίνα τέθηκαν μόνο 14 ακόμη εργαζόμενοι ως στενές επαφές, και υποστηρίζει πως αυτό θα έπρεπε να συμβεί για όλους τους εργαζόμενους που σήμερα συνεχίζουν και βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + eleven =