αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαβάλα: Πόσο θα πωλούνται οι βίλες στα «Hamptons της Ελλάδας»

Καβάλα: Πόσο θα πωλούνται οι βίλες στα «Hamptons της Ελλάδας»

Από 589.000 έως 3,5 εκατ. δολάρια θα πωλούνται οι βίλες που πρόκειται να κατασκευαστούν στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας. Πρόκειται για την επένδυση του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία Alex Haditaghi στην παραθαλάσσια έκταση 150 στρεμμάτων, γνωστή και ως «Αλάνα», που απέκτησε όταν πλειοδότησε το 2021 με 18,5 εκατ. ευρώ, στον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ, όπως μεταδίδει το powergame.gr.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στα κοινωνικά δίκτυα, στην έκταση θα δημιουργηθεί το θέρετρο Hamptons Greece, το οποίο θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, συνεδριακό κέντρο αλλά και 280 πολυτελείς βίλες. Ο κ. Haditaghi αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτές οι κατοικίες, σχεδιασμένες από δύο από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες παγκοσμίως και κατασκευασμένες με την υψηλότερη ποιότητα, βιώσιμα υλικά και κατασκευή, προσφέρουν την απόλυτη πολυτελή διαβίωση». Στα πλεονεκτήματα της επένδυσης σε μια βίλα, ο επιχειρηματίας προσθέτει ότι ανοίγει τον «δρόμο προς την ιθαγένεια της ΕΕ με Ελληνική Χρυσή ΒΙΖΑ (έως 8 άτομα). Επιπλέον, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην ΕΕ σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας και θα μπορείτε να παράγετε εισόδημα από ενοικίαση όταν δεν χρησιμοποιείτε το σπίτι σας».

Η πώληση των βιλών θα ξεκινήσει από 1ης Φεβρουαρίου 2023 και ο κ. Haditaghi αναζητεί τη συνεργασία μεσιτών, στους οποίους προφέρει προμήθεια 8% για κάθε πώληση που θα πετύχουν, κάτι που με βάση τις τιμές που ανακοίνωσε σημαίνει περίπου 320.000 δολάρια. Πάντως, 10 από αυτές τις βίλες δηλώνει ότι τις κρατά για φίλους και οικογένεια, με έκπτωση 100.000 δολαρίων από τις αρχικές τιμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 8 =