αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποτε, ο Tony Robbins έκανε δωρεάν σεμινάριο και πήγαν μόλις 7 άνθρωποι. Ο ίδιος αποκαλύπτει τι έκανε μετά και ανέτρεψε τα δεδομένα

Κάποτε, ο Tony Robbins έκανε δωρεάν σεμινάριο και πήγαν μόλις 7 άνθρωποι. Ο ίδιος αποκαλύπτει τι έκανε μετά και ανέτρεψε τα δεδομένα

Ο Tony Robbins είναι σήμερα ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επενδυτής και επιχειρηματίας. Ενώ πολλοί από εσάς, θα το έχετε δει σε βίντεο, να μιλά σε γεμάτες αίθουσες με κόσμο. Αφού είναι πολύ γνωστός, για τις ομιλίες που κάνει σε όλο τον κόσμο.

Τα πράγματα όμως για τον Robbins, δεν ξεκίνησαν ακριβώς έτσι. Όλα άρχισαν, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους: Είχε μια ιδέα που ήθελε να την μοιραστεί με άλλους.

Όταν ξεκίναγε ο Robbins, αποφάσισε να προσφέρει ένα δωρεάν σεμινάριο (σήμερα κοστίζουν πολύ ακριβά). Έκλεισε έναν χώρο 500 ατόμων. Κι όμως, σε εκείνο το δερεάν σεμινάριο, παρευρέθηκαν μόνο 7 άτομα, όπως σημειώνει το inc.com!

Τι έκανε τότε ο νεαρός Tony Robbins: Καταρχήν έδωσε το καλύτερο του εαυτό, για τα 7 άτομα που πήγαν να τον ακούσουν. Στην συνέχεια πήγε σπίτι και άρχισε να εργάζεται για κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Προσπάθησε να βρει μια business στρατηγική, έτσι ώστε να του προσφέρει επίτευξη αποτελεσμάτων.

Όμως ο ίδιος δεν είχε τότε εμπειρία από τον επιχειρηματικό κόσμο, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας του ήταν επιχειρηματίας. Θα μπορούσε να αρχίσει να πειραματίζεται με διάφορες ιδέες και πλάνα. Όμως δεν έκανε αυτό.

Εδώ έρχεται μια σημαντική συμβουλή από τον Tony Robbins, την οποία εφάρμοσε τότε: Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου, είναι διαμορφώνοντας την στρατηγική σου σύμφωνα με κάποιον που τον έχει ήδη πετύχει τον στόχο που θες. Η αξία των συμβουλών είναι πολύ πιο σημαντική από τα χρήματα, λέει ο γνωστός businessman. Και προτείνει να συμβουλευτείτε τους καλύτερους. «Εφαρμόστε τις στρατηγικές τους και θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =