αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποτε είχαν ρωτήσει τον Elon Musk αν σκέφτεται να τα παρατήσει. Η απάντηση του δείχνει γιατί είναι κορυφαίος

Κάποτε είχαν ρωτήσει τον Elon Musk αν σκέφτεται να τα παρατήσει. Η απάντηση του δείχνει γιατί είναι κορυφαίος

Η χτεσινή ιστορική εκτόξευση της SpaceX, δεν είναι μόνο μια τεχνολογική νίκη. Είναι και μια νίκη της επιμονής. Ο Elon Musk είναι από τους ανθρώπους που έχουν αμφισβητηθεί έντονα κατά την διάρκεια της διαδρομής τους. Αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να διαψεύδει τους επικριτές του και να φτάνει σε σπουδαία επιτεύγματα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε, ανάμεσα σε άλλα, μια συνέντευξη του ίδιου από το 2008. Και δείχνει το γιατί κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν.

Σε εκείνη την συνέντευξη βλέπουμε τον δημοσιογράφο να ρωτά τον Elon Musk αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί. Βλέπετε, σε εκείνη τη χρονική στιγμή, η SpaceX είχε 3 συνεχόμενες αποτυχημένες εκτοξεύσεις πυραύλων και όλα έμοιαζαν δύσκολα. Για τον Musk πάντως τα πράγματα ήταν (και μάλλον παραμένουν) ξεκάθαρα. Απάντησε ευθέως στην ερώτηση.

«Ποτέ δεν τα παρατώ. Θα πρέπει να είμαι νεκρός ή εντελώς ανίκανος» τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Για την ιστορία, η SpaceX συνέχισε τη λειτουργία της και από τότε έχει κάνει πολλές επιτυχημένες εκτοξεύσεις πυραύλων. Φτάνοντας φυσικά και στην χτεσινή ιστορική εκτόξευση του πρώτου επανδρωμένου διαστημικού σκάφους της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + nine =