αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Κάνε unfollow όσους σε παρασύρουν»: Τρία απλά τρικ για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου

«Κάνε unfollow όσους σε παρασύρουν»: Τρία απλά τρικ για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι περιττές σπατάλες δεν βγάζουν ποτέ σε καλό. Αν σου συμβαίνει να εκτροχιάζεσαι οικονομικά ψωνίζοντας κάθε τι βρεθεί στο διάβα σου, ενώ είναι γεγονός ότι δεν είχες ανάγκη την καινούρια καφετιέρα, έχουμε τρία κόλπα για να βάλεις χαλινάρι στην υπερκαταναλωτική σου μανία.

Αυτά που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν ώστε να μην υποκύπτεις κάθε φορά στον πειρασμό. Έτσι, θα αξιοποιήσεις τα χρήματα σου σε άλλα πράγματα που όντως έχεις ανάγκη, ή ακόμη καλύτερα θα τα επενδύεις σε εμπειρίες.

Ξεφορτώσου τα email από εταιρείες

Οι ειδοποιήσεις και τα emails από εταιρείες που προσπαθούν να πουλήσουν ότι αγοράζεται είναι ικανές να τινάξουν την προσωπική σου μπάνκα στον αέρα. Pop up από ‘δω, pop up από ‘κει, σε παρασύρουν σε άσκοπες αγορές. Θα σου έχει τύχει να πάρεις κάτι, αφού το βρήκες σε super duper deluxe προσφορά, και τελικά να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ. Πώς γλιτώνεις; Απλά διαγράφεσαι από το συγκεκριμένο e-mailing list.

Κράτα τις αποδείξεις

Το να παίρνεις τις αποδείξεις από κάθε σου αγορά είναι επιβεβλημένο, το να τις μαζεύεις όμως και μια φορά την εβδομάδα να βλέπεις τι ξόδεψες θα σε βοηθήσει αρκετά ώστε να καταλάβεις πού ακριβώς πάνε τα λεφτά σου και αν τελικά άξιζαν τον κόπο.

Κάνε unfollow όσους σε παρασύρουν

Όσο και να σου αρέσει να περνάς χρόνο στο Instagram, το ξέρεις ότι εκεί μέσα κυκλοφορούν πολλοί «διαφθορείς». Accounts, με τέλειες φωτογραφίες, προωθούν ρούχα, παπούτσια και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου, ε και πώς να το κάνουμε άνθρωπος είσαι και θες να τα αποκτήσεις. Η λύση έρχεται με το unfollow.

Πηγή: Askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + five =