αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάνε τόσο μεγάλα σχέδια, που οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι τρελός: Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος έχει μερικές συμβουλές

Κάνε τόσο μεγάλα σχέδια, που οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι τρελός: Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος έχει μερικές συμβουλές

Κάποτε, ο Naveen Jain πήγε από την Ινδία στις ΗΠΑ, με μόλις 5 δολάρια στην τσέπη του. Σήμερα είναι δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της internet company, Infospace. «Μην περιορίζεις τον εαυτό σου. Πήγαινε εκεί έξω και κάνε πραγματικότητα τα όνειρα σου» σημειώνει.

Όπως τονίζει ο πετυχημένος επιχειρηματίας, κάθε φορά που θα έχεις φτάσει να είσαι χρεωμένος, σκέψου ότι κάθε μεγάλη εταιρία, έφτασε κοντά στον «θάνατο», πριν έρθει η μεγάλη επιτυχία. Όλα έχουν να κάνουν με την νοοτροποία. Ακόμα κι αν βλέπεις το ποτήρι που είναι μισο- άδειο, ξεκίνα να σκέφτεσαι με τι πρέπει να το γεμίσεις.

«Δες τα μεγαλύτερα προβλήματα, ως μεγάλες ευκαιρίες», τονίζει.

Ο Naveen Jain δίνει ακόμα μια συμβουλή: Κάνε τόσο μεγάλα σχέδια, που οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι τρελός. Και μην φοβάσαι την αποτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − one =