αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνε την κίνηση σου, πριν να είναι αργά»: Ένα εκπληκτικό βίντεο που θα σε κάνει να σκεφτείς

«Κάνε την κίνηση σου, πριν να είναι αργά»: Ένα εκπληκτικό βίντεο που θα σε κάνει να σκεφτείς

«Κάθε ημέρα λέμε ότι έχουμε όλο τον χρόνο του κόσμου. Αλλά στην πραγματικότητα δεν τον έχουμε». Κάπως έτσι ξεκινά το νέο βίντεο του γνωστού businessman και οικονομικού συμβούλου, Patrick Bet David. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δημιούργησε και το viral βίντεο με τις φανερές και τις αθέατες στιγμές, στη ζωή ενός επιχειρηματία.

Αυτή το φορά, στο 2λεπτο βίντεο του, μιλά για τον χρόνο. Που είναι περιορισμένος, αλλά πάντα εμείς πιστεύουμε… ότι έχουμε κι άλλο χρόνο. Και έτσι αναβάλουμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.

«Σε κάποιο σημείο, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Σε κάποιο σημείο, πρέπει να κάνουμε την επόμενη κίνηση μας. Αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, η επόμενη κίνηση δεν γίνεται ποτέ», λέει ανάμεσα σε άλλα ο Patrick Bet David.

Εξηγώντας ότι δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο για να κάνουμε τα πράγματα που σχεδιάζουμε ή ακόμα και για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας σε έναν άλλον άνθρωπο. Δεν θα έχουμε για πάντα χρόνο, για να κάνουμε την κίνηση μας. «Ο χρόνος μας περνά, και δεν ξέρουμε πότε θα εξαντληθεί» τονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Το βίντεο κλείνει με τη φράση: «Κάνε την κίνηση σου, πριν να είναι αργά». Δείτε το παραπάνω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =