αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΙδανικό για τις καυτές ημέρες: Η Sony έφτιαξε μίνι air condition που το φοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδανικό για τις καυτές ημέρες: Η Sony έφτιαξε μίνι air condition που το φοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θερμοκρασία αυτές τις ημέρες έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Και είναι λογικό όταν βγαίνεις σε εξωτερικό χώρο ή όταν είσαι στην διαδρομή για κάποιο ραντεβού, να ζεσταίνεσαι. Σε εσωτερικούς χώρους το πρόβλημα λύνεται με τα air condition. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να έχεις ένα κλιματιστικό… πάντα μαζί σου;

Η Sony έφτιαξε το Reon Pocket. Και είναι αυτό που λέμε παραπάνω: Ένα air condition… που το φοράς. Η συσκευή συνδέεται με το κινητό για να ελέγχεται από εκεί και μπορεί να μπει από την τσέπη και την τσάντα σας ως το λαιμό σας εάν συνδυαστεί με το κατάλληλο μπλουζάκι, το οποίο διατίθεται σε όλα τα μεγέθη αλλά μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο για άντρες. Εχει μπαταρία λιθίου η οποία διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα με μόλις δύο ώρες φόρτιση και είναι πολύ ελαφριά έχει διαστάσεις 54Χ20Χ116 χιλιοστά και έχει και Bluetooth.

Η τιμή της φτάνει τα 116 ευρώ για την συσκευή κι ένα μπλουζάκι, και 157 ευρώ για μια συσκευή και πέντε μπλουζάκια. Για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία, αλλά αν πάει καλά δεν αποκλείεται να δούμε την συσκευή και σε άλλες χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =