αρχικηVIRALΘυμάσαι το βίντεο που έδειχνε μια πελάτισσα να απειλεί ντελιβερά; Τον ανάγκασαν να το κατεβάσει από το YouTube

Θυμάσαι το βίντεο που έδειχνε μια πελάτισσα να απειλεί ντελιβερά; Τον ανάγκασαν να το κατεβάσει από το YouTube

Τον περασμένο Ιούλιο ένα βίντεο έγινε viral. Το είχε ανεβάσει ένας ντελιβεράς, και πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος και μια πελάτισσα που είχε παραγγείλει, μαζί με το φαγητό της, τσιγάρα τα οποία ήθελε να της φέρει ο ντελιβεράς. Ο διανομέας αρνήθηκε και τότε η πελάτισσα βγήκε εκτός εαυτού.

Στην ανάρτησή του, ο διανομέας έγραφε: «Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην εν λόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’το περίπτερο. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γιατί δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά! * Το βίντεο είναι καθαρά για να δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».

Το βίντεο έχει πλέον κατέβει από το YouTube. Μπορεί κανείς να το δει μόνο στα highlights στο ίνσταγκραμ του διανομέα (το οποίο είναι κλειδωμένο).

Γιατί όμως κατέβηκε ένα video που έγινε viral και ο πρωταγωνιστής του είχε λάβει μεγάλη υποστήριξη από το κοινό; H LIFO επικοινώνησε με τον διανομές και πήρε την απάντηση.

Ο ίδιος αναγκάστηκε να διαγράψει το βίντεο απ’ το YouTube γιατί δέχτηκε πίεση και από την πελάτισσα (που πήγε στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθεί) αλλά και απειλές από τον εργοδότη του που θεώρησε ότι το βίντεο χαλούσε την καλή φήμη του μαγαζιού. Εξηγεί πως οι απειλές που δέχτηκε αφορούσαν στην σωματική του ακεραιότητα.

Δεν δουλεύει φυσικά στο εν λόγω μαγαζί πια, αλλά ούτε και στο χώρο της διανομής γενικότερα.

Αυτό που τον ενδιαφέρει μετά απ’ όλα όσα έγιναν είναι να υπάρξει ευαισθητοποίηση για τους διανομείς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =