αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘυμάσαι την αγγελία για τον «CEO στο Κανκούν»; Αυτός είναι ο 29χρονος blogger που κέρδισε. Και είναι ήδη εκεί

Θυμάσαι την αγγελία για τον «CEO στο Κανκούν»; Αυτός είναι ο 29χρονος blogger που κέρδισε. Και είναι ήδη εκεί

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε γράψει ένα άρθρο το οποίο… διαβάστηκε μαζικά. Οι παλαιότεροι ίσως το θυμάστε. Αφορούσε την αγγελία για τον «CEO στο Κανκούν». Συγκεκριμένα, η τουριστική ιστοσελίδα Cancun.com αναζητούσε κάποιον που για έξι μήνες θα βρίσκεται καθημερινά στην παραλία, θα απολαμβάνει το ποτό του, θα πηγαίνει σε κλαμπ και στη συνέχεια θα μοιράζεται τις εμπειρίες του στα social media.

Και όλα αυτά λαμβάνοντας ως μισθό 10.000 δολάρια τον μήνα, VIP εισιτήρια και όλα τα έξοδα πληρωμένα. Χαρακτηριστικό ήταν το όνομα της θέσης: «Διευθυντής Εμπειριών του Κανκούν» (Cancun Experience Officer-CEO).

Ο άνθρωπος που κέρδισε την εν λόγω θέση, είναι ο blogger Ivan Nanney. Ο 29χρονος κέρδισε περισσότερους από 8.000 συνυποψήφιους για τη θέση. Βρίσκεται ήδη στο εξωτικό Κανκού και έχει ξεκινήσει να γράφει για τις εμπειρίες του. Όπως εξηγεί ο ίδιος, η εμπειρία είναι εκπληκτική, ωστόσο πίσω από τις κάμερες υπάρχει αρκετή δουλειά και προετοιμασία. Ο ίδιος πάντως έχει την ευκαιρία να κάνει πολλές δραστηριότητες και να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.

Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι σίγουρο: Πρόκειται για μια dream job. Και ο Ivan Nanney κατάφερε να την πάρει.

This 29-Year-Old Travel Blogger Gets Paid to Vacation in Cancun

Meet the 29-year-old blogger getting paid $10,000 a month to scuba dive and vacation in Cancun https://money.us/2pLmCYV

Gepostet von MONEY am Mittwoch, 28. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − eight =