αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘυμάσαι τα chat rooms; Το Facebook λανσάρει τα δικά του. Και χωράνε ως 250 άτομα

Θυμάσαι τα chat rooms; Το Facebook λανσάρει τα δικά του. Και χωράνε ως 250 άτομα

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στα Groups του Messenger. Πλέον θα μπορείτε να συνομιλείτε σε γιγαντιαία group chats που θα μπορούν να δέχονται μέχρι 250(!) χρήστες. Η ιδέα πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την ομάδα των Groups του Messenger είναι οι χρήστες σε μεγάλες ομάδες -όπως μια λέσχη βιβλίου ή ένα fan group- να συζητούν μεταξύ τους για μικρότερα θέματα, που ίσως να μην αφορούν άμεσα την υπόλοιπη ομάδα.

Τα In-Group Chats μπορούν να τα βλέπουν όλα τα μέλη μιας ομάδας και όποιος είναι ήδη σε αυτή μπορεί να μπει ή να προσκληθεί στο μεγάλο chat. Από τη πλευρά του το Facebook υπόσχεται να μην σας βομβαρδίζει με ειδοποιήσεις για κάθε μήνυμα έως ότου αποδεχτείτε την πρόσκληση, ενώ θα μπορείτε να φιλτράρεται περαιτέρω τα notifications όταν απευθύνονται απευθείας σε εσάς με το @.

Επίσης, τα εν λόγω γιγαντιαία chats θα υποστηρίζουν κλήσεις ή και βίντεοκλήσεις μέχρι 50 άτομα. Η διάθεση του θα γίνει σταδιακά στους χρήστες του Messenger από σήμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =