αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου; Εδώ είναι 3 γρήγορες συμβουλές από τον Richard Branson

Θες να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου; Εδώ είναι 3 γρήγορες συμβουλές από τον Richard Branson

Ο Βρετανός μεγιστάνας δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας. Η προσωπική του περιουσία ανέρχεται σε 5 δις δολάρια, ενώ παράλληλα απασχολεί πάνω από 60.000 προσωπικό σε 50 διαφορετικές χώρες. Με τα νέα του βήματα στην αεροναυπηγία, ο Richard Branson αναμένεται να κατακτήσει σύντομα και το διάστημα. Όλα αυτά, τον καθιστούν κατάλληλο ώστε με τις συμβουλές του να σε κάνει λίγο καλύτερο επαγγελματία.

Ιδού τρία μικρά επαγγελματικά μυστικά δια στόματός του.

Φρόντισε να σου αρέσει αυτό που κάνεις

«Πάντα είχα στο νου μου πως αυτό που κάνεις δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν δουλειά. Για μένα, το να χτίζεις μία επιχείρηση, σημαίνει πως είσαι υπερήφανος γι’ αυτό που πας να κάνεις. Ότι ήδη το αγαπάς. Φρόντισε κάθε μέρα να φτάνεις λίγο πιο πέρα από κει που ήσουν».

Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι μας κάνουμε λάθη

«Συμβαίνει πάντα το ίδιο: νομίζουμε ότι έχουμε πετύχει τον στόχο και τελικά καταλήγουμε να προσγειωνόμαστε σε ένα σωρό από λάθη απροσεξίας. Μείνε πεινασμένος. Υπάρχει πάντα κάτι παραπάνω για σένα. Όπως και ο πιθανός αντικαταστάτης σου, που παραμονεύει στη γωνία περιμένοντας να κάνεις λάθος».

Να παίρνεις ρίσκο

«Το ρητό λέει πως οι γενναίοι δεν ζουν για πάντα, αλλά οι προσεχτικοί δεν ζουν καθόλου. Τα ρίσκα είναι που κάνουν την διαφορά. Άλλωστε αυτά που κάνουμε στη ζωή, αντηχούν στην αιωνιότητα».

Πηγή: Askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − twenty =