αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘες να βλέπεις όλες τις δημοσιεύσεις κάποιου στο Instagram; Πως να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένα προφίλ

Θες να βλέπεις όλες τις δημοσιεύσεις κάποιου στο Instagram; Πως να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένα προφίλ

Υπάρχουν ορισμένα προφίλ στο Instagram όπου θέλετε να δείτε το περιεχόμενο που δημοσιεύουν το συντομότερο δυνατό – μπορεί να είναι μια ειδησεογραφική σελίδα ή ο αγαπημένος σας blogger. Δείτε πώς μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις, Stories, IGTV και Live.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για νέα δραστηριότητα και αναρτήσεις ανά λογαριασμό στο Instagram.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο iPhone ή το Android smartphone και πατήστε το κουμπί Search από το κάτω μέρος της οθόνης.

Instagram

Εδώ, αναζητήστε και επιλέξτε το προφίλ για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Instagram

Εδώ, πατήστε το εικονίδιο των ειδοποιήσεων (κουδούνι) που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Θα δείτε ένα μενού να εμφανίζεται στην οθόνη σας. Επιλέξτε τα toggles δίπλα στις “Posts”, “Stories” ή “IGTV” για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τον αντίστοιχο τύπο ανάρτησης.

Instagram

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα βίντεο Instagram Live για το προφίλ (Από προεπιλογή, το Ιnstagram σας ειδοποιεί μόνο για ορισμένα βίντεο του Ιnstagram Live.), Πατήστε το κουμπί “Live Videos”.

Από εδώ, επιλέξτε το “Recieve All Notifications”.

Μπορείτε να επιστρέψετε και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Instagram. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για οποιονδήποτε λογαριασμό Ιnstagram για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Όταν υπάρχει νέα δραστηριότητα από αυτό το προφίλ, θα δείτε μια ειδοποίηση για αυτό στο smartphone σας.

Instagram

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένες χώρες, οπότε ίσως να μην βλέπετε το κουδουνάκι για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για το κάθε προφίλ!

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + five =