αρχικηVIRAL«Θα σε σφαλιαρώσω»: Οδηγός στην Κρήτη περνά με κόκκινο, και απειλεί όποιον του έκανε παρατήρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα σε σφαλιαρώσω»: Οδηγός στην Κρήτη περνά με κόκκινο, και απειλεί όποιον του έκανε παρατήρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περιστατικό που δείχνει με τον πιο απλό τρόπο το πως κινούμαστε στους δρόμους, έγινε στην Κρήτη. Οδηγός μηχανής πέρασε με κόκκινο και γύρισε να ζητήσει… τον λόγο, σε διπλανό οδηγό επειδή του έκανε παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr o οδηγός του αυτοκινήτου, περίμενε το πρωί στα φανάρια στην Λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος των McDonalds, όταν ένας οδηγός με μηχανάκι, χωρίς κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και διέσχισε τον δρόμο, κινούμενος προς τη Λεωφόρο Αλικαρνασσού.

Το περιστατικό αυτό, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος κόρναρε στον νεαρό δικυκλιστή, λέγοντάς του “που πας βρε ηλίθιε;”, χαρακτηρισμό που όπως αναγνώρισε εκ των υστέρων θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

O οδηγός της μηχανής, κάνοντας νέα παράβαση, επέστρεψε με παράνομη αναστροφή  και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα πλησίασε το αυτοκίνητο και άρχισε να ζητάει και τα ρέστα από τον οδηγό που του έκανε την παρατήρηση.

“Και τι σε νοιάζει εσένα”; ρώτησε ο δικυκλιστής με τον οδηγό να του απαντάει: “με νοιάζει γιατί ζω εδώ πέρα και δεν μου αρέσει να οδηγάς έτσι…”

Καθώς το πράσινο άναψε,  ο νεαρός με το μηχανάκι, απείλησε ότι θα τον “σφαλιαρώσει” αν συνεχίσει να μιλάει…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + sixteen =