αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα πλήρωνες 2,99 δολάρια τον μήνα για ένα «συνδρομητικό πακέτο» στο Twitter; Δες τι ετοιμάζει η πλατφόρμα

Θα πλήρωνες 2,99 δολάρια τον μήνα για ένα «συνδρομητικό πακέτο» στο Twitter; Δες τι ετοιμάζει η πλατφόρμα

Ένα συνδρομητικό πακέτο φαίνεται πως ετοιμάζει το Twitter. Αυτό τουλάχιστον λέει η γνωστή ερευνήτρια Jane Manchun Wong. Όπως λέει σε αναρτήσεις της, η συνδρομητική υπηρεσία θα ονομάζεται Twitter Blue και θα κοστίζει $2.99/μήνα, με τους συνδρομητές να απολαμβάνουν δύο αποκλειστικές λειτουργίες.

Η πρώτη είναι το Undo Tweets, το οποίο θα σου επιτρέπει να αποσύρεις το tweet που δημοσίευσες αρκεί να πατήσεις το undo μέσα σε κάποιο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (2-3 δευτερόλεπτα), όπως περίπου λειτουργεί το Undo Send στο Gmail. Η δεύτερη λειτουργία είναι το Collections, μέσω της οποίας θα μπορείς να κρατάς bookmarks και να δημιουργείς συλλογές – κατηγορίες με tweets που σ’ ενδιαφέρουν σε φακέλους.

Η Wong αφήνει, επίσης, να εννοηθεί ότι ενδεχομένως θα προστεθούν ακόμη περισσότερες λειτουργίες στο μέλλον με υψηλότερες συνδρομές. Οπως για παράδειγμα η καθολική αφαίρεση των διαφημίσεων από το Twitter. Η πλατφόρμα δεν έχει βγάλει ως τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 4 =