αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Θα νικήσεις όταν… ερωτευτείς την υπομονή»: Με ένα νέο post, ο Gary Vaynerchuk έγινε πάλι viral

«Θα νικήσεις όταν… ερωτευτείς την υπομονή»: Με ένα νέο post, ο Gary Vaynerchuk έγινε πάλι viral

Νέα ανάρτηση στην επίσημη Facebook Page του, ξανά viral. Ο λόγος για τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, Gary Vaynerchuk. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ίδιου, με την φράση: «Θα νικήσεις όταν… ερωτευτείς την υπομονή». Δίνοντας την ξεκάθαρη συμβουλή του, για ακόμα μια φορά.

Ακριβώς πάνω από τη φωτογραφία, ο γνωστός businessman σχολίασε: «Το απόλυτο σχέδιο με το οποίο κατάφερα να φτάσω εδώ που είμαι… Μάθε να ζεις με αυτό, αν θες να νικήσεις». Η ανάρτηση έγινε πολύ γρήγορα viral, με πολλά likes, σχόλια και κοινοποιήσεις. Πρόκειται για έναν άνθρωπο άλλωστε, που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του, το σίγουρο είναι ότι δίνει το δικό του στίγμα και τραβά τα βλέμματα.

The absolute blueprint to why I've been able to get to where I am .. Learn to live by it if you want to win.

Posted by Gary Vaynerchuk on Dienstag, 16. Mai 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + fourteen =