αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα μπορείς να βγάλεις χρήματα απευθείας από το Instagram: Οι followers θα πληρώνουν για exclusive περιεχόμενο

Θα μπορείς να βγάλεις χρήματα απευθείας από το Instagram: Οι followers θα πληρώνουν για exclusive περιεχόμενο

Το έχουμε ξανά πει: Όσοι έχουν χτίσει τις δικές τους κοινότητες στα social media μπορούν να βγάλουν χρήματα. Και οι τρόποι γίνονται όλο και περισσότεροι. Τώρα έρχεται το Instagram να ανακοινώσει επίσημα ότι ξεκίνησε τις δοκιμές για περιεχόμενο που θα είναι ορατό μόνο αν πληρώσει κάποιος.

Με απλά λόγια, οι χρήστες της social media πλατφόρμας στην Αμερική, θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να εγγραφούν σε influencers, για να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και άλλα χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για μια μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας που για αρχή θα γίνει διαθέσιμη μόνο για έναν μικρό αριθμό influencers στην Αμερική και θα επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερους δημιουργούς περιεχομένου.

Οι ακόλουθοι των εν λόγω influencers θα πληρώνουν ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό για έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά Stories ή αποκλειστικά live streams, τα οποία δε θα είναι διαθέσιμα για τους απλούς followers.

Παράλληλα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν ένα μωβ ταμπελάκι δίπλα στο όνομά τους όταν αλληλεπιδρούν με σχόλια ή άλλους τρόπους με τον influencer, για ξεχωρίζουν από τους απλούς χρήστες.

Και πόσα χρήματα θα βγάζει ο δημιουργός περιεχομένου; Η μηνιαία συνδρομή μπορεί να ξεκινά από $0.99 και να φτάνει μέχρι και τα $99.99 ανά μήνα! Ο κάθε influencer θα μπορεί να διαλέξει μόνος του το ποσό που θα χρεώνει και όλα τα χρήματα θα μένουν σε αυτόν, αφού το Instagram ξεκαθάρισε πως δε θα αρχίσει να παίρνει μερίδιο μέχρι το 2023.

example of Instagram Subscriptions
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 14 =