αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘα εξαγοραστεί το Twitter; Τι λένε οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Θα εξαγοραστεί το Twitter; Τι λένε οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες σε διεθνή ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για εξαγορά του Twitter μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρίες για να εξαγοράσουν το Twitter και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει μια επίσημο πρόταση.

Μάλιστα, μέσα στους υποψήφιους αγοραστές, φαίνεται να είναι η Google και η Salesforce.com. Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον γύρο από τη συγκεκριμένη ιστορία είναι έντονο και αν πραγματοποιηθεί κάποια εξαγορά θα μιλάμε για ένα μέγα- deal. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μετοχή του Twitter ανέβηκε αμέσως κατά 15% μόλις βγήκαν προς τα έξω οι φήμες για κάποια μεγάλη εξαγορά.

Πως βλέπουν όμως τα στελέχη του Twitter ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. φαίνεται να είναι θετικά στην προοπτική μια εξαγοράς. Χωρίς ωστόσο να θεωρείται βέβαιο ότι θα πουν το «ναι» σε μια πρόταση. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθούν στο προσεχές διάστημα οι «μνηστήρες», αλλά και πως θα αντιδράσει η πλευρά του Twitter αν υπάρξει μια επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε το It’s Possible στο Twitter κάνοντας κλικ εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 12 =