αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα δούμε το Lenovo Yoga Book με λειτουργικό Chrome OS μέσα στο 2017

Θα δούμε το Lenovo Yoga Book με λειτουργικό Chrome OS μέσα στο 2017

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Laptopmag, το Lenovo Yoga Book θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση Chrome OS μέσα στο νέο έτος.

Την πληροφορία αυτή έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Lenovo, μέσω του Jeff Meredith, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Android and Chrome Computing Business Group της Lenovo. Για τη Lenovo, η παρουσίαση του Yoga Book με λειτουργικό σύστημα Chrome είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία μπορεί να βρει εφαρμογή σε μαθητές και γενικότερα στην εκπαίδευση, λόγω των δυνατοτήτων της μικρής υβριδικής συσκευής της Lenovo για χρήση με γραφίδα, ταυτόχρονα με την κλασική χρήση του ως laptop.

Αυτή τη στιγμή, το Lenovo Yoga Book είναι διαθέσιμο μόνο με λειτουργικό Android και Windows 10, αλλά όλα δείχνουν ότι το αυξημένο ενδιαφέρον που δημιούργησε το μοντέλο στο κοινό, ήταν αρκετό για να την κάνει να σκεφτεί να παρουσιάσει ακόμα μία παραλλαγή του. Δεν πρέπει, πάντως, να παραβλέψει κανείς και το γεγονός ότι η Google ασχολείται ιδιαιτέρως με το θέμα της αφής στο λειτουργικό της, στοιχείο που αποτελεί την κινητήριο δύναμη όλων των επιμέρους λειτουργιών του Yoga Book.

Όπως σημειώνει το pestaola.gr, η Lenovo έχει ήδη προσλάβει περισσότερα από 100 διαφορετικά άτομα, με σκοπό να ασχοληθούν με τη βελτίωση του software που χρησιμοποιεί. Η παρουσίαση μίας έκδοσης του Lenovo Yoga Book με Chrome OS εκτιμάται ότι είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + nineteen =