αρχικηVIRALΘα έμενες δωρεάν σε αυτό το πολυτελές σπίτι; Ο CEO της Airbnb ανέβασε μία ιδιαίτερη αγγελία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έμενες δωρεάν σε αυτό το πολυτελές σπίτι; Ο CEO της Airbnb ανέβασε μία ιδιαίτερη αγγελία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκέψου το: Να μείνεις δωρεάν στο σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου. Και να είναι και αυτός εκεί.

Μία τέτοια αγγελία δημοσίευσε ο Brian Chesky. Είναι ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb. O οποίος προσφέρει μέσω της πλατφόρμας ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Σαν Φρανσίσκο και μάλιστα δωρεάν, ενώ μάλιστα θα βρίσκεται και ο ίδιος μέσα στο σπίτι.

«Μένω εδώ, επομένως θα είμαι εδώ», δηλώνει πολύ απλά ο δισεκατομμυριούχος σε βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου εμφανίζεται να τραβά φωτογραφίες του σπιτιού του. «Το έκανα πριν από 15 χρόνια και θα το ξανακάνω», τονίζει, αναπολώντας τις πρώτες μέρες της εφαρμογής της Airbnb, όταν ο ίδιος και ο τότε συγκάτοικος του μίσθωναν τη διανυκτέρευση στο διαμέρισμά τους.

«Εάν εγώ, ο ιδρυτής του Airbnb το κάνω, τότε μπορείτε και εσείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Chesky σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS.

Αυτή τη φορά, αντί να διανυκτερεύουν σε στρώματα αέρος, όπως έκαναν στο πρώτο του διαμέρισμα, οι επισκέπτες του Chesky θα μένουν σε σουίτα. «Είναι ένα πολύ ωραίο υπνοδωμάτιο, θα σας φτιάχνω φρέσκα μπισκότα, μπορείτε να πάτε γυμναστήριο μαζί μου, θα κάνουμε βόλτα στο πάρκο», εξηγεί.

Το δωμάτιο διατίθεται δωρεάν, είναι όμως δεσμευμένο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, όπως δήλωσε στο Business Insider εκπρόσωπος της εταιρείας. Η ίδια διαβεβαίωσε όμως ότι θα ανοίξουν νέες ημερομηνίες στο μέλλον.

https://assets.entrepreneur.com/content/3x2/2000/1668613484-BrianCheskyAirbnbListing-Bedroom-Airbnb2022WinterRelease.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 3 =