αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με μισθό 1.220 ευρώ καθαρά- Κάνε αίτηση

Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με μισθό 1.220 ευρώ καθαρά- Κάνε αίτηση

Η Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου (ΓΓΣ) προσφέρει κάθε χρόνο περίπου 100 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε πολίτες της ΕΕ που, έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τον πρώτο κύκλο των πανεπιστημιακών σπουδών τους και έχουν αποκτήσει πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών.

Η αμοιβή ανέρχεται σε 1220,78 € καθαρά τον μήνα. Οι ασκούμενοι λαμβάνουν επίσης επίδομα μετακίνησης ως συνεισφορά στα έξοδα ταξιδίου τους.

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης κατανέμονται σε 2 διαφορετικές περιόδους, καθεμία από τις οποίες διαρκεί 5 μήνες:

  • 1η Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου (πρώτη περίοδος)
  • 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου (δεύτερη περίοδος)

Αίτηση

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανοίγει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα – ελέγξτε το πλαίσιο «Υποβολή αίτησης» στην κορυφή της σελίδας. Πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σύστημα. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν θα χρειαστεί να στείλετε δικαιολογητικά. Εάν σας προσφερθεί θέση πρακτικής άσκησης, θα κληθείτε να τα υποβάλετε στο στάδιο εκείνο.

Το Συμβούλιο λαμβάνει μεγάλο αριθμό αιτήσεων. Για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος, σας παρακαλούμε να μην περιμένετε έως την τελευταία ημέρα για να υποβάλετε την αίτησή σας.

Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στα αγγλικά και τα γαλλικά. Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά μία από τις δύο αυτές γλώσσες.

Υποβολή αίτησης

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα είναι ανοιχτή από:

  • τις 31 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) έως
  • τις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι (ώρα Κεντρικής Ευρώπης)

Αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + seven =