αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν πτυχία», είπε ο business γκουρού Patrick Bet David. Kαι στη συνέχεια τους ξάφνιασε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν πτυχία», είπε ο business γκουρού Patrick Bet David. Kαι στη συνέχεια τους ξάφνιασε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Γίνονται συνεχώς συζητήσεις για το αν τελικά τα πτυχία μπορούν να σε βελτιώσουν και να σου εξασφαλίσουν μια καλή θέση εργασίας. Ο επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος, Patrick Bet David, κατά την διάρκεια ομιλίας του κατάφερε να ξαφνιάσει το ακροατήριο, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Πόσοι από εσάς έχουν πανεπιστημιακά πτυχία; Να σηκώσουν το χέρι τους», είπε αρχικά ο γνωστός businessman.

Αρκετοί άνθρωποι από το κοινό σήκωσαν το χέρι τους. «Πόσοι από εσάς που έχετε πτυχία, τελειώσατε ένα επιχειρηματικό βιβλίο μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες;», ρώτησε ο Patrick Bet David. Αμέσως, οι περισσότεροι άνθρωποι κατέβασαν το χέρι τους. «Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε ο επιχειρηματίας.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μόρφωση και η λήψη νέων γνώσεων τελειώνει μαζί με το πανεπιστήμιο. Είναι λάθος. Είναι σαν να γυμνάζεσαι μέχρι τα 20 σου, και να θέλεις να έχεις κοιλιακούς μέχρι τα 42 σου. Πρέπει να λαμβάνεις γνώσεις και να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου σήμερα. Αυτό μετράει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απολαυστική ερώτηση του Patrick Bed David.

4-Year Degree

What's the point of a 4-year degree?

Posted by Patrick Bet-David on Mittwoch, 20. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − six =