αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέλετε Χριστουγεννιάτικα δώρα; Αγοράστε τα από τώρα, λέει ο CEO της Puma

Θέλετε Χριστουγεννιάτικα δώρα; Αγοράστε τα από τώρα, λέει ο CEO της Puma

Σε ένα θέμα για το οποίο έχουμε ξανά γράψει εδώ στο It’s Possible, αναφέρθηκε ο CEO της Puma. Και έχει να κάνει με το εφοδιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μεγάλες εταιρίες, και κυρίως τα brands ένδυσης και υπόδησης.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να αγοράσουν από τώρα τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, εάν θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν αυτά που θέλουν, λόγω του χάους που επικρατεί στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες, συμβουλεύει ο διευθύνων σύμβουλος της Puma Bjorn Gulden.

“Τα ράφια στα καταστήματα λιανικής θα είναι πιο άδεια από ό,τι συνήθως κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων αγορών”, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας αθλητικής ένδυσης σε επικοινωνία του με δημοσιογράφους.

Η βιομηχανία υποδημάτων και ένδυσης παλεύουν να καλύψουν τη ζήτηση που παρατηρούνται μετά το κλείσιμο των εργοστασίων στο Βιετνάμ, που ξεκίνησαν από τα τέλη Ιουλίου και συνεχίστηκαν έως τα μέσα Οκτωβρίου. Δεδομένου ότι απαιτούνται συνήθως τρεις μήνες ώστε τα προϊόντα να φτάσουν από τα εργοστάσια στα ράφια των καταστημάτων, ο Gulden σημειώνει ότι η έλλειψη υποδημάτων και ενδυμάτων δεν έχει φανεί ακόμη στην αγορά, αλλά θα γίνει αισθητή το τρέχον τρίμηνο και το επόμενο.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και λόγοι αισιοδοξίας. Όλα τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζεται η Puma στο νότιο Βιετνάμ είναι πλέον και πάλι ανοιχτά, λειτουργώντας ήδη περίπου στο 70% της παραγωγικότητάς τους όσον αφορά την ένδυση και στο 60% όσον αφορά την υπόδηση. Ο Gulden εκτιμά ότι η παραγωγή θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία εντός των επόμενων εβδομάδων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =