αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις delivery στο σπίτι; Η Wolt ενεργοποίησε την παράδοση χωρίς ανθρώπινη επαφή

Θέλεις delivery στο σπίτι; Η Wolt ενεργοποίησε την παράδοση χωρίς ανθρώπινη επαφή

Σε δεδομένα… κορονοιού προσαρμόζεται και η Wolt στην χώρα μας. Η Φινλανδική startup που έχει παρουσία και στην Ελλάδα λανσάροντας το δικό της μοντέλο delivery, τώρα ενεργοποιεί την παράδοση χωρίς ανθρώπινη επαφή.

Όπως σημειώνει η εταιρία στο μήνυμα της, πλέον υπάρχει η δυνατότητα για παράδοση χωρίς επαφή, και έτσι κάποιος μπορεί να παραλάβει αυτό που έχει παραγγείλει στην πόρτα ή την είσοδο του σπιτιού του, ενώ ο διανομέας θα έχει ήδη φύγει.

Το μοντέλο της Wolt

Πως λειτουργεί το delivery της Wolt: Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα (για λόγους ευκολίας και ασφάλειας σύμφωνα με την εταιρεία) ενώ την παραγγελία την εκτελούν συνεργαζόμενοι με την Wolt διανομείς. Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του μέσω της ειδικής εφαρμογής, και γίνεται η αποδοχή από το κατάστημα και η αυτόματη χρέωση στην κάρτα μαζί με το έξτρα κόστος διανομής ( ξεκινά από 1 ευρώ για απόσταση μέχρι 1,5 χλμ. και αυξάνεται 0,10 ευρώ ανά 500 μέτρα με την μέγιστη απόσταση διανομής είναι τα 4 χλμ.). Ταυτόχρονα ενημερώνεται μέσω αλγόριθμου ο κοντινότερος ελεύθερος συνεργάτης – διανομέας της Wolt ότι στο «X» κατάστημα βρίσκεται σε διαδικασίας παρασκευής μία παραγγελία την οποία πρέπει να παραδώσει στην «X» διεύθυνση.

Ο πελάτης καθ’ολη την διάρκεια ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης ενώ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού του βλέπει online το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =