αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να παραιτηθείς από τη δουλειά σου για να κυνηγήσεις το όνειρο σου; Δες 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις

Θέλεις να παραιτηθείς από τη δουλειά σου για να κυνηγήσεις το όνειρο σου; Δες 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις

Το έχουν πολλοί στο μυαλό τους. Λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν πραγματικότητα. Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους που να μην είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά τους, σκέφτονται να παραιτηθούν και να στραφούν κάπου αλλού, αλλά τελικά δεν κάνουν το «άλμα». Λίγοι είναι οι τολμηροί. Και είναι αλήθεια ότι αυτή είναι μια τολμηρή απόφαση.

Μπορεί όμως αυτή η μετάβαση να γίνει λίγο πιο ομαλά; Η απάντηση είναι ναι. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις τις 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, πριν παραιτηθείς από την δουλειά σου. Έτσι ώστε να μειώσεις, όσο γίνεται, το ρίσκο. Είναι χρήσιμο να έχεις βάλει στην άκρη χρήματα που θα σε βοηθήσουν να «επιβιώσεις» τους επόμενους 12 μήνες. Προσπάθησε να βρεις νέες πηγές χρηματοδότησης ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσεις παθητικό εισόδημα (μερικές ιδέες εδώ). Και είναι επίσης καλό να έχεις έναν τελικό στόχο σε ότι αφορά τον τρόπο ζωής που θες να έχεις.

https://i.pinimg.com/564x/8b/ce/62/8bce62f71f555a9d82bae23ab94605bb.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + nineteen =