αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να μαζέψεις χρήματα για την startup σου; Εδώ είναι οι 7 καλύτερες crowdfunding πλατφόρμες

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα για την startup σου; Εδώ είναι οι 7 καλύτερες crowdfunding πλατφόρμες

Το lockdown πλησιάζει στο τέλος του και οι νέοι -αλλά και παλαιότεροι- επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να τρέξουν πάλι σε φουλ ρυθμούς, έτσι ώστε να καταφέρουν να βγουν αλώβητοί από την κρίση και να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Είναι πιθανό πολλοί από αυτούς να έχουν πρόβλημα ρευστότητας, μετά από όλο αυτό το «πάγωμα». Μια επιλογή για να μαζέψεις ρευστό, είναι φυσικά το crowdfunding.

Είναι μια πρακτική στην οποία πηγαίνουν πολλοί νέοι επιχειρηματίες: Έχουν την business ιδέα, και αποφασίζουν να μαζέψουν χρήματα μέσω μιας Crowdfunding καμπάνιας. Έτσι ώστε να μπορέσουν να τρέξουν το project τους. Πλέον το βλέπουμε συχνά και στην Ελλάδα. Ενώ κάποιοι από τους επιχειρηματίες καταφέρνουν να συγκεντρώσουν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αρκεί βέβαια να μπορέσεις να πείσεις τους χρήστες. Να μεταδόσεις το «μήνυμα» σου. Και να εξηγήσεις γιατί αξίζει να σου δώσουν χρήματα.

Στην παρακάτω λίστα του It’s Possible, θα δεις τις 7 καλύτερες crowdfunding πλατφόρμες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτές για να τρέξεις την καμπάνια σου.

1# Kickstarter

2# GoFundMe

3# Indiegogo

4# Fundable

5# Patreon 

6# CircleUp

7# Causes

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =