αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να μάθεις τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη; Τότε τσέκαρε αυτό το open talk που θα γίνει στην Αθήνα

Θέλεις να μάθεις τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη; Τότε τσέκαρε αυτό το open talk που θα γίνει στην Αθήνα

Το δεύτερο event της ενότητας #INNOVATHENStalks είναι γεγονός! Την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 18.00, το INNOVATHENS powered by Samsung και η Better Future διοργανώνουν ένα open talk με θέμα τη συναισθηματική νοημοσύνη και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουμε, να ελέγχουμε να εκφράζουμε και να χειριζόμαστε αποτελεσματικά τα δικά μας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Σε ένα πλαίσιο, τόσο επιμορφωτικό όσο και διαδραστικό, η έμπειρη ομάδα της Better Future μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε ερωτήματα και να λάβουμε άμεσα feedback. Ο στόχος; Μα φυσικά, να κατανοήσουμε τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης (ΣΝ) στην προσπάθεια επίτευξης προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, να «εντάξουμε» τη  συναισθηματική νοημοσύνη στην καθημερινότητα μας και να συνεργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά και ομαδικά.

Ελέγχεται τελικά ο θυμός; Πώς η συναισθηματική νοημοσύνη συμβάλλει στην επίλυση των «συγκρούσεων» και διαφορών στο εργασιακό περιβάλλον; Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και επηρεάζουν άμεσα τις επαγγελματικές μας σχέσεις και επιλογές.

 

 

Πληροφορίες:

Πότε: Τετάρτη 10 Απριλίου 2019
Ώρα: 18.00 – 20.00

Πού: INNOVATHENS powered by Samsung, Αεριοφυλάκιο 2

*Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =