αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να μάθεις τα μυστικά του Linkedin; Τότε τσέκαρε αυτό το εργαστήριο που έρχεται στο InnovAthens

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά του Linkedin; Τότε τσέκαρε αυτό το εργαστήριο που έρχεται στο InnovAthens

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εργαστήριο με θέμα «LinkedIn».

Περιγραφή Εργαστηρίου:

Η παρουσία μας στα Social Media επιβάλλεται, εφόσον επιθυμούμε να ξεχωρίσουμε και να κάνουμε τη διαφορά. Ο σωστός τρόπος της παρουσίας μας στο LinkedIn, είναι και o αναγκαίος εάν θέλουμε να ξεχωρίσουμε ως επαγγελματίες στο διαδίκτυο.
Στο εργαστήριο LinkedIn θα αναλύσουμε όλους τους τρόπους για να προβληθούμε προσωπικά, να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα αποτελέσματα αναζητήσεων, να αυξήσουμε τις αξιολογήσεις μας και να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μια αγορά εργασίας που κινείται γύρω από το διαδίκτυο.

Θεματολογία Εισήγησης:

– Δυνατότητες και ευκαιρίες χρήσης του μέσου
– Οδηγός για δημιουργία LinkedIn profile
– Σχεδιαστικές επιλογές και δημιουργικοί τρόποι αξιοποίησης
– Διαδικασία εύρεσης εργασίας μέσω του LinkedIn
– Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά (tips)

Στο εργαστήριο επίσης θα πραγματοποιηθεί αναφορά  και για το Slideshare.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή ΕΔΩ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης. Πιστοποίηση δίνεται μόνο κατά την φυσική σας παρουσία και όχι την διαδυκτιακή (μέσω live Streaming).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =