αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να κάνεις Live στο Facebook με στιλ… business; Εδώ είναι οι 4 κανόνες που θα σε κάνουν να σαρώσεις

Θέλεις να κάνεις Live στο Facebook με στιλ… business; Εδώ είναι οι 4 κανόνες που θα σε κάνουν να σαρώσεις

Τα live βίντεο μπαίνουν όλο και πιο έντονα στην Facebook-ική καθημερινότητα μας. Βλέπουμε πολλά διάσημα πρόσωπα, εταιρίες, media αλλά και απλούς χρήστες να ανοίγουν την κάμερα τους και με ένα κλικ… να βγαίνουν ζωντανά μπροστά στο κοινό τους. Κάτι αναμενόμενο, αφού και το ίδιο το Facebook προωθεί συνεχώς τα live βίντεο, και μάλιστα τα εμφανίζει αρκετά ψηλά στο newsfeed.

Τώρα θα δούμε πως θα το κάνεις σωστά. Με στιλ… business. Στο παρακάτω γράφημα, θα δεις 4 tips. Είναι καταρχήν σημαντικό, να δομίσεις το personal branding σου πάνω σε συμβουλές που έχεις εφαρμόσει ο ίδιος. Πως κατάφερες να φτάσεις σε κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες; Εξήγησε τον τρόπο στους ακολούθους σου.

Μιλάμε για live. Άρα χρειάζεται αλληλεπίδραση με όσους σε βλέπουν. Απάντα σε ερωτήσεις και άνοιξες διάλογο με τους χρήστες. Έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα και όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό που κάνεις. Δες όλα τα tips στο γράφημα που ακολουθεί.

https://loanofficerhub.com/wp-content/uploads/2017/01/4-Ways-to-Leverage-Facebook-Live-Videos-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =