αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να γίνεις μέντορας; Τότε τσέκαρε αυτό το δωρεάν σεμινάριο που έρχεται στην Αθήνα

Θέλεις να γίνεις μέντορας; Τότε τσέκαρε αυτό το δωρεάν σεμινάριο που έρχεται στην Αθήνα

Η Hellenic Youth Participation διοργανώνει την Παρασκευή 2/3 ενημερωτικό σεμινάριο για νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με το mentoring.

Το mentoring αποτελεί βασικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) , δηλαδή ατόμων από όλη την Ευρώπη που πρόκειται να φιλοξενηθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην χώρα μας.

Ο ρόλος του μέντορα, σε πρώτο στάδιο, είναι να βοηθήσει στην προσαρμογή των ατόμων στην τοπική κοινωνία, να γνωρίσουν την χώρα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Σε δεύτερο στάδιο και άκρως σημαντικό είναι να ενισχύσει τον εθελοντή στην μαθησιακή διαδικασία, να ακολουθεί τον εθελοντή στην πορεία του στην ΕΕΥ και να παρέχει υποστήριξη.

Οι υποψήφιοι μέντορες με την συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα βασικά χαρακτηριστικά της ΕΕΥ, να ενισχύσουν τις ικανότητες τους σχετικά με την συμβουλευτική, επίλυση συγκρούσεων, διαχείριση χρόνου, μη τυπική μάθηση, κ.α.

Που θα γίνει το σεμινάριο; Στο κτίριο της Hellenic Youth Participation στην οδό Δ. Σούτσου 10, Αθήνα. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − five =