αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να γίνεις ένας πετυχημένος leader; Τότε σκέψου αυτά τα 5 πράγματα, πριν κάνεις post στα social media

Θέλεις να γίνεις ένας πετυχημένος leader; Τότε σκέψου αυτά τα 5 πράγματα, πριν κάνεις post στα social media

Δεν είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις πλέον: Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι business leaders, είναι ενεργοί στα social media. Ακόμα και βραδινές ώρες. ‘Η ακόμα και Σαββατοκύριακα. Είναι ο καλύτερος τρόπος, για να δημιουργήσουν ένα κοινό θα τους ακολουθεί. Εκεί μπορούν να προβάλουν τα νέα projects τους και να αλληλεπιδράσουν με τους. Πολλοί ανεβάζουν και βίντεο από ομιλίες τους ή συμβουλές επιτυχίας.

Είναι σίγουρο, ότι αν θέλεις να γίνεις ένας πετυχημένος leader στην εποχή μας, πρέπει να έχεις παρουσία στα social media. Σκέψου ότι εκεί, μπορείς να κάνεις μια ανάρτηση με ένα κλικ και να την δει άμεσα ένας χρήστης που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα.

Στην επαγγελματική τους βάση όμως, τα social media και ο χειρισμός τους δεν είναι τόσο απλά. Το αμερικανικό inc.com, παραθέτει τα 5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς, πριν κάνεις ένα post.

1- Να ελέγχεις τον χρόνο που ασχολείσαι με τα social media
(Αλλιώς μπορεί να… ξοδέψεις ώρες κάθε ημέρα)

2- Να ξέρεις με ποιους συνδέεσαι (χρήστες ή Σελίδες). Οι άλλοι μπορούν να τα δουν πιθανόν, βγάζοντας συμπεράσματα. Και επίσης βλέπουν από που κάνεις reposts.

3- «Άκουσε» τους χρήστες με τους οποίους συνδέεσαι. Και δες ποια είναι τα ενδιαφέροντα τους.

4- Αλληλεπίδρασε με τους άλλους. Πάτα Likes εκεί που θέλεις και κάνε πετυχημένα σχόλια.

5- Να είσαι η έμπνευση για αυτούς που σε παρακολουθούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − three =