αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να βελτιώσεις τα soft skills σου; Τσέκαρε το Soft Skills Development Academy που έρχεται

Θέλεις να βελτιώσεις τα soft skills σου; Τσέκαρε το Soft Skills Development Academy που έρχεται

Ζούμε σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας και κατά συνέπεια και στην εργασιακή μας ζωή. Αυτή η εξάρτηση από την τεχνολογία έχει ως άμεση συνέπεια συνεχείς αλλαγές και εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον, τις θέσεις εργασίας και τις δεξιότητες που είναι σημαντικές για την κάθε θέση. Η μόνη σταθερά σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και πιο συγκεκριμένα η προσωπικότητα του καθενός.

Παντού ακούς για αυτά τα «Soft Skills» που είναι σημαντικά και θα σου εξασφαλίσουν το μέλλον σου. Πολλές εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων και head hunters έχουν αναδείξει τη σημασία των «soft skills» και πόσο πολύ επηρεάζουν την πρόσληψη και τη μελλοντική σταδιοδρομία ενός υποψηφίου στην αγορά εργασίας. Χαρακτηριστική είναι η φράση «τα “hard skills” μπορούν να σου “φέρουν” τη συνέντευξη, αλλά χρειάζεσαι τα “soft skills” για να πάρεις -και το πιο σημαντικό να διατηρήσεις- τη δουλειά».

Τι είναι, λοιπόν, τα περιβόητα αυτά «soft skills»;

Έχουν να κάνουν με δεξιότητες και συμπεριφορές που σχετίζονται με τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους μας, με τους προϊσταμένους μας, με τους ανθρώπους, γενικότερα, σε θέματα όπως η επικοινωνία, η ευελιξία, η καινοτομία, η ηγεσία, το πάθος, η πειθώ, η εξωστρέφεια, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, το ομαδικό πνεύμα, το επιχειρηματικό πνεύμα, η διαχείριση του χρόνου, ο προσανατολισμός στο τελικό αποτέλεσμα, οι ικανότητες διαχείρισης αλλαγών, ανάληψης ρίσκου, και δε συμμαζεύεται.

Τα soft skills, όμως, «μαθαίνονται»;

Την απάντηση δίνει το 1ο Soft Skills Development Academy από το CollegeLink! Πρόκειται για ένα σεμινάριο τριών εβδομάδων που σκοπό έχει την προσωπική σου ανάπτυξη με στόχο την επαγγελματική σου επιτυχία. Πολύπειροι επαγγελματίες του κλάδου από το Ο.Π.Α και τις εταιρίες KPMGOwiwi θα σε προετοιμάσουν να διεκδικήσεις το ιδανικό για εσένα μονοπάτι καριέρας.

Στο 1ο Soft Skills Academy από το CollegeLink θα αναλύσουμε τους 8 βασικούς παράγοντες προσωπικότητας που χαρακτηρίζουν την εργασιακή σου συμπεριφορά και θα σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις αυτά τα οποία είναι σημαντικά για εσένα! Παράλληλα, θα μάθεις πως φτιάχνουμε το τέλειο βιογραφικό και πως θα εντυπωσιάσεις στη συνέντευξη για τη δουλειά των ονείρων σου! Η τιμή του σεμιναρίου ανέρχεται στα 35.00€ (Early bird & Φοιτητές/Άνεργοι), 50.00€ κανονικό και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των KPMG, Owiwi & του Συλλόγου Αποφοίτων του μεταπτυχιακού Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ.

Πρόλαβε το Early-bird εισιτήριο!

Το σεμινάριο θα εστιάσει σε 3 βασικούς τομείς ανάπτυξης:

  • Ανάπτυξη των 8 βασικών εργασιακών (και όχι μόνο) πτυχών της ανθρώπινης προσωπικότητας μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η οργανωσιακή ψυχολόγος και υποψήφια διαδάκτορας Βέρα Λαζανάκη θα μας δώσει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να αναπτύξουμε:
    Την αποφασιστικότητα μας, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα μας σε νέες καταστάσεις, την ικανότητα λήψης αποφάσεων, την ικανότητα μας για μάθηση, την επαγγελματική μας εντιμότητα και την αίσθηση ευθύνης που έχουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον!
  • Προετοιμασία για την ουσιαστική αναζήτηση εργασίας από τους επαγγελματίες συμβούλους καριέρας. Πολύπειροι σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει περισσότερες από 1,000 συνεντεύξεις στην πορεία της καριέρας τους θα μας μιλήσουν και θα μας δείξουν τα δικά τους μυστικά. Πιο συγκεκριμένα θα μας μάθουν πως προετοιμάζουμε ένα σωστό βιογραφικό καθώς και πως προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μία συνέντευξη μας.
  • Πραγματική προσομοίωση συνεντεύξεων από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου! Όταν θα έρθει η ώρα για την 1η σου πραγματικά σημαντική συνέντευξη θα ήταν καλό να μην είναι η πρώτη φορά που περνάς αυτή τη διαδικασία. Για αυτό στην ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα περάσεις mock interviews με έμπειρους recruiters οι οποίοι θα σου δώσουν εποικοδομητικό feedback ώστε να είσαι έτοιμος/η για την μεγάλη στιγμή!

Κλείσε τώρα τη θέση σου!

Agenda

TUESDAY 05/03 – 17:30-21:30

Registrations

Meet & Greet

8 factor Personality Assessment ( start )
Resilience Workshop

THURSDAY 06/03 – 18:00-21:30

 

Flexibility Workshop

Adaptability Worksop

WEDNESDAY 13/03 – 18:00-21:30

 

KEY NOTES: THE ADVERTISING EXPERIENCE:

“CV Tricks” by Fotis Kanellopoulos, Senior Advisor at KPMG
Decision-Making Workshop

SATURDAY 16/03 – 11:30-16:30

ITALIAN MARKET OVERVIEW: FOCUS ON VIDEO

Learning Agility Workshop
Work Ethics Workshop

MONDAY 18/03 – 18:00-21:30

Q & A: ITALIAN MARKET: ADVERTISING ONLINE

“How To Stand Out In An Interview” by Georgia Konstantinidou, Senior Advisor at KPMG
Accountability Worksop

TUESDAY 19/03 – 18:00-21:30

KEY NOTE: YOUR BRAIN ON PREMIUM CONTENT

8 factor Personality Assessment ( start )

Assessment & Personality factors Result Analysis

THURSDAY 21/03 – 18:00-21:30

PRESENTATION OUTSTREAM AWARDS

Mock Interviews

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − two =