αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να βγάλεις χρήματα online μέσα στις γιορτές; Η COO της διάσημης πλατφόρμας Etsy παραθέτει 3 συμβουλές

Θέλεις να βγάλεις χρήματα online μέσα στις γιορτές; Η COO της διάσημης πλατφόρμας Etsy παραθέτει 3 συμβουλές

Την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Etsy μάλλον την γνωρίζεις. Πολλοί δραστηριοποιούνται μέσα από αυτή και πουλάνε τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, η εορταστική περίοδος είναι μια καλή στιγμή για να βγάλεις χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και οι freelncers προετοιμάζονται ήδη για αυτή την περίοδο, λέει η Raina Moskowitz, chief operating officer της Etsy.

«Η περίοδος των γιορτών είναι πραγματικά η πιο έντονη εποχή και η πιο σημαντική εποχή του χρόνου, σίγουρα στο λιανικό εμπόριο, αλλά ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις», λέει η Moskowitz στο CNBC.

Οι καταναλωτές αναμένεται να κάνουν λιγότερες αγορές στις γιορτές φέτος και να είναι πιο πρόθυμοι από το συνηθισμένο να αναζητήσουν προσφορές. Η πλατφόρμα Etsy θα μπορούσε να παίξει μεγάλο ρόλο: Το online marketplace φιλοξενεί περίπου 5,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι λοιπόν 3 συμβουλές από την Raina Moskowitz, αν θες αν βγάλεις χρήματα online αυτές τις γιορτές.

Εξετάστε προσεκτικά τις τιμές σας

Το 84% των αγοραστών στις γιορτές, λένε ότι θα προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα σε σύγκριση με προηγούμενες γιορτές, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Bankrate. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι αγοράζετε λιγότερα αντικείμενα ή αναζητάτε ασταμάτητα τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές. Εάν προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας αντικείμενα κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας κερδίζοντας… τις τιμές τους. Ωστόσο, χρειάζεται να τιμολογείτε τα προϊόντα σας με τρόπο που να είναι λογικός για την αξία σας, σημειώνει η Moskowitz. «Ελπίζουμε ότι οι τιμές [των πωλητών] αντικατοπτρίζουν, προφανώς, το κόστος κατασκευής των αντικειμένων τους, αλλά και τη σκληρή δουλειά και την αξία που προσφέρουν στους αγοραστές», λέει η Moskowitz.

Προσφέρετε στους ανθρώπους κάτι που δεν μπορούν να πάρουν πουθενά αλλού

Μπορείτε να ξεπεράσετε τα μεγάλα καταστήματα και στους γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέροντας μοναδικά, custom ή χειροποίητα προϊόντα που οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να βρουν πουθενά αλλού. Και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα online marketplace για να κάνεις γνωστή τη δουλειά σου.

Να ξέρεις τα trends

Οι τάσεις του λιανικού εμπορίου είναι πάντα σημαντικό να ακολουθούνται: Οι άνθρωποι τείνουν να συρρέουν προς νέα είδη hot δώρων κάθε χρόνο. Οι φετινές τάσεις είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, λέει η Moskowitz. «Έχουμε δει ανθρώπους να έχουν μεγάλη εμμονή με το χρώμα hot ροζ, και τα πραγματικά ζωντανά χρώματα και την τέχνη των τοίχων. Βλέπουμε επίσης τάσεις γύρω από πράγματα, όπως μαργαριτάρια, σε διάφορα αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες», λέει η Moskowitz και συμπληρώνει: «Νομίζω ότι είναι πιθανώς μια αντανάκλαση των ανθρώπων που είναι έτοιμοι να γιορτάσουν αυτές τις γιορτές». Το να γνωρίζετε τους πελάτες σας και τι αναζητούν, μπορεί να επηρεάσει τους τύπους των προϊόντων που πουλάτε και, εξίσου σημαντικό, τον τρόπο με τον οποίο τα προωθείτε στους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως βγάζω χρήματα μέσω του Fiverr και δουλεύω από οπουδήποτε με το laptop μου»: Η Ζωή Κώτσου μιλά στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =