αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να βγάλεις χρήματα από το Instagram προφίλ σου; Εδώ είναι οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις πρώτα

Θέλεις να βγάλεις χρήματα από το Instagram προφίλ σου; Εδώ είναι οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις πρώτα

Σίγουρα βλέπεις ανθρώπους -και στην Ελλάδα- να φτιάχνουν το δικό τους κοινό στο Instagram και στην συνέχεια να μετατρέπουν αυτή τους την ασχολία σε κάτι απολύτως business. Βγάζοντας χρήματα. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, όμως αν το δεις σοβαρά και αφιερώσεις ώρες εργασίας, μπορείς να τα καταφέρεις.

Το αμερικανικό inc.com, κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παρουσιάζει τις 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να βγάλεις τα πρώτα σου 1.000 δολάρια (ή τα αντίστοιχα ευρώ) μέσω Instagram. Α, και μπορείς να το κάνεις παράλληλα με την καθημερινή σου δουλειά.

1- Δημοσίευσε με συνέπεια

Είναι σημαντικό, να δείχνεις μια συνέπεια. Αποφάσισε το πόσες αναρτήσεις θα κάνεις. Μπορεί να είναι 1 κάθε ημέρα, πολλές κάθε ημέρα ή μερικές μέσα σε μια εβδομάδα. Ένα είναι σίγουρο: Όποιο πλάνο κι αν επιλέξεις, πρέπει να παραμείνεις συνεπής σε αυτό. Επίσης, πόσταρε ποιοτικό περιεχόμενο, που σχετίζεται με το πεδίο σου. Και δεν χρειάζεται να έχεις μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για να ξεκινήσεις. Αρκεί ένα smartphone.

2- Αλληλεπίδρασε

Η δουλειά σου δεν σταματά με την δημοσίευση των posts. Αλληλεπίδρασε με τους χρήστες. Απάντα στα σχόλια. Ακολούθα και εσύ άλλους, και κάνε σχόλια στις φωτογραφίες τους. Δημιούργησε ένα «ζωντανό» προφίλ. Το οποίο θα είναι ενδιαφέρον για τους άλλους.

3- Hashtags

Είναι δεδομένο, ότι ένα από τα βασικά στοιχεία του Instagram, είναι τα hashtags. Μπορείς να βάλεις μέχρι 30 σε μια ανάρτηση. Με αυτά, θα σε εντοπίσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν σε ακολουθούν. Και θα διευρύνεις το κοινό σου.

4- Έλα σε επαφή με brands

Και τώρα η μεγάλη στιγμή: Να έρθεις σε επαφή με brands και να κλείσεις συνεργασίες. Πριν από αυτό, βεβαιώσου ότι έχεις χτίσει ένα καλό προφίλ, με αρκετές χιλιάδες ακολούθους. Επικοινώνησε με εταιρίες και δες το πως μπορείς ενδεχομένως να συνεργαστείς μαζί τους. Μη ξεχνάς, ότι πλέον έχεις ένα δικό σου κοινό. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο και για τα brands. Δεν θα γίνεις πλούσιος μέσα σε μια νύχτα, όμως αν ξεκινήσεις τώρα, και με τα σωστά βήματα, μπορείς να γίνεις ένας επαγγελματίας του Instagram.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =