αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου; Εδώ είναι 4 apps που θα σε βοηθήσουν

Θέλεις να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου; Εδώ είναι 4 apps που θα σε βοηθήσουν

Αν θέλεις να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα, αυτό μπορεί να γίνει από το κινητό σου. Ναι, καλά διάβασες. Υπάρχουν πλέον πολλές εφαρμογές, οι οποίες σου δίνουν την δυνατότητα να βγάλεις χρήματα με διάφορους τρόπους. Είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορείς να στηριχτείς αποκλειστικά εκεί οικονομικά. Ωστόσο, όπως είπαμε, μπορείς να έχεις ένα καλό συμπληρωματικό εισόδημα.

Παρακάτω θα δεις 4 apps που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα.

1# Foap

Μία εφαρμογή που σε βοηθάει να κερδίσεις χρήματα βγάζοντας φωτογραφίες. Μπορείς να χρεώσεις όσο θέλεις την κάθε σου φωτογραφία χωρίς όριο και δεδομένου του τεράστιου όγκου ανθρώπων που ψάχνουν καθημερινά φωτογραφίες, ίσως εντυπωσιαστείς για το πόσα μπορεί να σου αποφέρει τελικά η πόζα της γάτας σου στο περβάζι.

foap
2# Bookscouter

Στην περίπτωση που έχετε παλιά βιβλία -τα οποία είστε σε θέση να αποχωριστείτε- τότε η συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα θα σας “αποζημειώσει” για την απόφασή σας. Σκανάροντας το barcode του εκάστοτε βιβλίου, η εφαρμογή θα σας φανερώσει περίπου 20 ενδιαφερόμενες εταιρίες απόσυρσης παλιών βιβλίων και την προσφορά τους για το συγκεκριμένο. Όταν βρεις την κατάλληλη προσφορά για εσένα, συμπληρώνεις την φόρμα των στοιχείων που αφορά στον λογαριασμό που επιθυμείς να περάσει το ποσό και στέλνεις το βιβλίο στην εταιρεία.

bookscouter-1024x487
3# Swagbucks

To Swagbucks σε πληρώνει για να παρακολουθείς video και να παίζεις online games προσφέροντάς σου ταυτόχρονα διάφορους τρόπους ψυχαγωγίας και εξοικονόμησης χρημάτων. Μπορείς είτε να βγάλεις για παράδειγμα 50 δολλάρια το μήνα ή να συγκεντρώσεις πολλές κάρτες δώρου για μεγάλους χώρους όπως για παράδειγμα το Amazon.

4# User Testing

Αυτή η εφαρμογή σε πληρώνει για να τεστάρεις νέους ιστότοπους που ανεβαίνουν διαδικτυακά, κερδίζοντας για κάθε site που θα τεστάρεις περίπου 15 δολάρια. Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα θα δέχεστε ειδοποίηση για κάθε νέο site που θα πρέπει να αξιολογήσετε στα σημεία που θα σας ζητηθούν ενώ θα καταγράφεται η οθόνη-περιήγηση και η φωνή σας κατά την διάρκεια. Η κάθε αξιολόγηση θα σας πέρνει περίπου 15 διασκεδαστικά λεπτά. Προσοχή γιατί ο ιστότοπος θα ζητήσει την άδειά σας για την χρήση του μικροφώνου και της κάμερας του υπολογιστή σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =