αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να βγάζεις χρήματα από το σπίτι σου; Εδώ είναι 3 ιντερνετικές πλατφόρμες για να το πετύχεις αυτό

Θέλεις να βγάζεις χρήματα από το σπίτι σου; Εδώ είναι 3 ιντερνετικές πλατφόρμες για να το πετύχεις αυτό

Είναι ίσως αυτό που ονειρεύονται όλοι: Να βγάζουν λεφτά, ενώ βρίσκονται στο σπίτι τους. Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα δεδομένα λίγο πιο εύκολα. Αφού αρκεί ένα laptop ή ένα smartphone για να έχεις κάποια έσοδα. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Παρακάτω ακολουθούν 3 ιντερνετικές πλατφόρμες, που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις αυτό. Και να βγάλεις χρήματα, ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

1- Δοκιμαστής σε νέα sites- Usertesting.com

Αυτή η εφαρμογή σε πληρώνει για να τεστάρεις νέους ιστότοπους που ανεβαίνουν διαδικτυακά, κερδίζοντας για κάθε site που θα τεστάρεις περίπου 15 δολάρια. Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα θα δέχεστε ειδοποίηση για κάθε νέο site που θα πρέπει να αξιολογήσετε στα σημεία που θα σας ζητηθούν ενώ θα καταγράφεται η οθόνη-περιήγηση και η φωνή σας κατά την διάρκεια. Η κάθε αξιολόγηση θα σας πέρνει περίπου 15 διασκεδαστικά λεπτά. Προσοχή γιατί ο ιστότοπος θα ζητήσει την άδειά σας για την χρήση του μικροφώνου και της κάμερας του υπολογιστή σας.

2- Δημιουργία και πώληση φωτογραφιών- Foap (iOS και Android)

Μία εφαρμογή που σε βοηθάει να κερδίσεις χρήματα βγάζοντας φωτογραφίες. Μπορείς να χρεώσεις όσο θέλεις την κάθε σου φωτογραφία χωρίς όριο και δεδομένου του τεράστιου όγκου ανθρώπων που ψάχνουν καθημερινά φωτογραφίες, ίσως εντυπωσιαστείς για το πόσα μπορεί να σου αποφέρει τελικά η πόζα της γάτας σου στο περβάζι.
3- Απόσυρση βιβλίων- Bookscouter

Στην περίπτωση που έχετε παλιά βιβλία -τα οποία είστε σε θέση να αποχωριστείτε- τότε η συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα θα σας “αποζημειώσει” για την απόφασή σας. Σκανάροντας το barcode του εκάστοτε βιβλίου, η εφαρμογή θα σας φανερώσει περίπου 20 ενδιαφερόμενες εταιρίες απόσυρσης παλιών βιβλίων και την προσφορά τους για το συγκεκριμένο. Όταν βρεις την κατάλληλη προσφορά για εσένα, συμπληρώνεις την φόρμα των στοιχείων που αφορά στον λογαριασμό που επιθυμείς να περάσει το ποσό και στέλνεις το βιβλίο στην εταιρεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + twelve =