αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να έχεις υποστήριξη στα Windows 7 για περισσότερο χρόνο; Πρέπει να πληρώσεις

Θέλεις να έχεις υποστήριξη στα Windows 7 για περισσότερο χρόνο; Πρέπει να πληρώσεις

Μη θέλοντας να επαναλάβει τον αέναο κύκλο ζωής των Windows XP, η Microsoft έγινε πιο επιθετική με την υποστήριξη παλιών λειτουργικών της. Και δεδομένου ότι τα Windows 8 δεν είχαν τις πωλήσεις που θα έλπιζε η εταιρία, υπάρχουν πολλοί ακόμα που χρησιμοποιούν τα Windows 7. Έως τώρα, η Microsoft είχε ανακοινώσει πως η υποστήριξη των Windows 7 θα τελειώσει το 2020. Επιστρέφει όμως με ένα blog post για να ανακοινώσει πως η υποστήριξη παρατείνεται μέχρι το 2023…αν πληρώσετε.

Αυτό σημαίνει πως όντως η υποστήριξη των Windows 7 θα λήξει το 2020, αυτοί που αρνούνται όμως να αναβαθμίσουν σε Windows 10 θα μπορέσουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις ασφαλείας για τα Windows 7 για τρία χρόνια επιπλέον αν πληρώσουν το αντίστοιχο αντίτιμο. Η χρέωση θα είναι ετήσια και κάθε χρόνος μέχρι το 2023 όλο και πιο ακριβός.

Κι αν η αναβάθμιση σε Windows 10 για ένα χρήστη φαίνεται απλή υπόθεση, το ίδιο δε συμβαίνει για τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με μία αναφορά του 2014, η πλειονότητα των ATM των τραπεζών χρησιμοποιεί ακόμα Windows XP, οπότε σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που θα προτιμήσουν το κόστος της επέκτασης υποστήριξης από μία αναβάθμιση όλων των συστημάτων τους.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 1 =