αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Θέλαμε απλά… να δείξουμε τις δυνατότητες του P30»: Η απάντηση της Huawei μετά την αποκάλυψη για τις promo φωτογραφίες

«Θέλαμε απλά… να δείξουμε τις δυνατότητες του P30»: Η απάντηση της Huawei μετά την αποκάλυψη για τις promo φωτογραφίες

Προχτές γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τις promo φωτογραφίες που χρησιμοποίησε η Huawei στα πλαίσια της προώθησης του νέου P30. Μόνο που οι φωτογραφίες ήταν… stock. Από αυτές που πωλούνται στα σχετικά πρακτορεία εικόνων. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να σχολιαστεί αρνητικά η κίνηση αυτή της εταιρίας, αφού πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι η Huawei ήθελε να τους παραπλανήσει.

Τώρα ήρθε η απάντηση της εταιρίας, η οποία παραδέχεται ότι όντως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν από το κινητό της. «Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι αυτές είναι στην πραγματικότητα μερικές teaser αφίσες, και προορίζονται μόνο για να δείξουν τα μοναδικά νέα χαρακτηριστικά που θα έχει η σειρά Huawei P30». Λίγο παρακάτω, στη δήλωση της, η Huawei αναφέρει ότι δεν περίμενε πως τα social media θα παρερμηνεύσουν τις εν λόγω εικόνες, καθώς αυτή κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια.

Η εταιρία συμπληρώνει: «Έχουμε λάβει τις απαραίτητες άδεις για τη χρήση των αρχικών εικόνων, και οι αφίσες που προέκυψαν είναι απλά καλλιτεχνικές απεικονίσεις των εν λόγω χαρακτηριστικών. Θα θέλαμε να επωφεληθούμε αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ, σχετικά με το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις διαφημιστές μας αφίσες».

Ερωτηματικό παραμένει βέβαια, το γιατί η εταιρία δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει κάποιες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το κινητό για το οποίο μιλάμε. Και αντί για αυτό, χρησιμοποίησε φωτογραφίες τραβηγμένες από φωτογραφικές μηχανές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 11 =