αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi φέρνει τον μεγαλύτερο αισθητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone

Η Xiaomi φέρνει τον μεγαλύτερο αισθητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone

Τον προηγούμενο μήνα, ο Ice Universe ισχυρίστηκε ότι το Xiaomi Mi 11 ultra θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα διαθέτει τον αισθητήρα τέρας, τον ISOCELL GN2 της Samsung. Ο ίδιος, σήμερα, επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό, τονίζοντας ότι το τηλέφωνο θα καταφθάσει στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

xiaomi mi 11 ultra

Ο 1/1.12” GN2 θα είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone. Η Samsung τον σχεδίασε με μεγάλα pixels 1.4 μm αντί να στοχεύει σε 100 και άνω MP ανάλυση και ως εκ τούτου πρόκειται δηλαδή για έναν 50MP. Ακόμη και έτσι, το 4 in 1 pixel binning είναι διαθέσιμο και υπόσχεται απίστευτες δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Από την μεριά του, το αναβαθμισμένο Dual Pixel Pro autofocus σύστημα θα προσφέρει πιο γρήγορες και επακριβείς επιδόσεις focus.

Το Xiaomi Mi 11 ultra αναμένεται να διαθέτει και periscope lens με 48MP αισθητήρα και ως 120X digital zoom (120 mm πραγματικό focal length, επομένως κάπου στα 5x optical zoom). Η τρίτη κάμερα, θα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα των 48MP και ultra wide lens.

Πηγή: Techmaniacs.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + nine =