αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi είναι έτοιμη… να τρολάρει την Apple, μια ημέρα πριν την παρουσίαση του iPhone 8

Η Xiaomi είναι έτοιμη… να τρολάρει την Apple, μια ημέρα πριν την παρουσίαση του iPhone 8

Η ανακοίνωση των επόμενων iPhone θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου, σε σχετική εκδήλωση της Apple. Αυτή τη φορά η εταιρεία του Κουπερτίνο φημολογείται ότι θα αποκαλύψει και ένα εντυπωσιακό νέο μοντέλο – το iPhone 8 ή iPhone Anniversary Edition, το οποίο λέγεται ότι θα βασίζεται σε ιδιαίτερο design και θα φέρει πολλές καινοτομίες στην αγορά. Ήδη οι φήμες κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για οθόνη OLED χωρίς bezels, λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας και, φυσικά, ένα νέο ταχύτατο επεξεργαστή.

Όμως, η Xiaomi, η οποία μάλιστα έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως “η Apple της Κίνας”, αφού η σχεδίαση πολλών προϊόντων της θυμίζει αυτή των δημοφιλέστερων προτάσεων του κολοσσού από την Καλιφόρνια, θέλει να κλέψει μέρος της δόξας των νέων iPhone, όπως σημειώνει το Pc Magazine. Πώς; Παρουσιάζοντας τη δική της καινοτόμα πρόταση μόλις μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11 Σεπτεμβρίου!

Αναφερόμαστε φυσικά στο εντυπωσιακό Xiaomi Mi Mix 2, το διάδοχο του εξαιρετικά επιτυχημένου Mi Mix, που η εταιρεία αποκάλυψε πέρυσι. Το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη “edge-to-edge” με πρακτικά ανύπαρκτα πλευρικά bezels, ενώ όλα δείχνουν ότι θα εξοπλίζεται με κορυφαίο hardware.

Η επιτυχία των νέων iPhone στην αγορά είναι, όπως κι αν το δει κανείς, δεδομένη, ωστόσο δεν αποκλείεται αρκετοί χρήστες να στραφούν τελικά στη λύση της Xiaomi, αφού θα παρέχει αντίστοιχη εμφάνιση και λειτουργικότητα, αλλά έχοντας σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 3 =