αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi αφήνει πίσω τα 4G smartphones και εστιάζει στα 5G

Η Xiaomi αφήνει πίσω τα 4G smartphones και εστιάζει στα 5G

Το 5G είναι το νέο ταχύτατο δίκτυο που έχει ξεκινήσει να μπαίνει σταδιακά στην ζωή μας και οι εταιρείες εστιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κυκλοφορία περισσότερων προϊόντων που υποστηρίζουν το νέο πρωτόκολλο. Σύμφωνα με μια αναφορά ο CEO της Xiaomi, Lei Jun ανέφερε ότι η εταιρεία θα εστιάζει στην κυκλοφορία των 5G enabled smartphone.

Από την αρχή του έτους, η Xiaomi έφερε στην αγορά 5 νέα 5G smartphone. Επιπλέον, ο CEO ανέφερε ότι το τέλος του 2019 σηματοδότησε και το τέλος των 4G smartphone της εταιρείας και πως γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει η μεταφορά στο 5G. Ο Lei Jun σημείωσε ότι οι αποθήκες της Xiaomi είναι άδειες εξαιτίας την πανδημίας η οποία έχει χτυπήσει τον πλανήτη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος 10 νέα 5G smartphone ενώ η επένδυση στο 5G και το AIoT θα ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Τέλος, ο CEO της Xiaomi ανέφερε τρεις σημαντικές εφαρμογές του 5G. Πρώτον, τα 4K και 8K βίντεο θα γίνουν ευρέως γνωστά. Δεύτερον, το υψηλό bandwidth καθώς και το χαμηλό latency θα αυξήσουν ραγδαία την ανάπτυξη του cloud gaming και τρίτον, η αυτόνομη οδήγηση θα λάβει περισσότερη προσοχή.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 2 =