αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Valve παρουσίασε επίσημα φορητή παιχνιδοκονσόλα- Ποια η τιμή της

Η Valve παρουσίασε επίσημα φορητή παιχνιδοκονσόλα- Ποια η τιμή της

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στην περίπτωση της Valve. Η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το Steam Deck, τη δική της φορητή παιχνιδοκονσόλα τύπου Nintendo Switch, η οποία θα δώσει στους gamers τη δυνατότητα να παίζουν τα χιλιάδες παιχνίδια της πλατφόρμας είτε από την οθόνη του, είτε σε τηλεόραση ή monitor συνδέοντας την ειδική βάση.

Συνεργαστήκαμε στενά με την AMD για την κατασκευή της custom APU του Steam Deck, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για handheld gaming. Συνδυάζει Zen 2 CPU με RDNA 2 GPU ούτως ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση για τα πιο απαιτητικά AAA games με πολύ ικανοποιητική ενεργειακή συμπεριφορά. 

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Steam Deck διαθέτει οθόνη αφής 7’’ LCD με thumbsticks αριστερά και δεξιά, trigger και back buttons, αλλά και panel αφής αριστερά και δεξιά. Οι gamers θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη τους στο Steam μόλις πραγματοποιήσουν login, επομένως, πρακτικά θα έχεις στη διάθεση σου ένα φορητό gaming PC.

steam-deck-diagram.jpg

Steam Deck Specs

  • CPU: Zen 2 4c/8t, 2.4-3.5GHz (up to 448 GFlops FP32)
  • GPU: 8 RDNA 2 CUs, 1.0-1.6GHz (up to 1.6 TFlops FP32)
  • 16 GB LPDDR5 RAM (5500 MT/s)
  • 1280 x 800px (16:10 aspect ratio)
  • 7″ optically bonded LCD
  • Bluetooth 5.0 (support for controllers, accessories and audio)
  • Wi-FiDual-band Wi-Fi radio, 2.4GHz and 5GHz, 2 x 2 MIMO, IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε τιμές από €419 για την έκδοση με 64GB αποθηκευτικό χώρο μέχρι €679 για την έκδοση με 512GB αποθηκευτικό χώρο και anti-glare επικάλυψη για την οθόνη.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + sixteen =