αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Uber προωθεί τη νέα της υπηρεσία: Θέλει οι επιβάτες να γνωρίζουν από πριν πόσο κοστίζει μια διαδρομή

Η Uber προωθεί τη νέα της υπηρεσία: Θέλει οι επιβάτες να γνωρίζουν από πριν πόσο κοστίζει μια διαδρομή

Όλο και περισσότερο προωθεί η Uber την νέα της υπηρεσία, μέσω της οποία ο επιβάτης μπορεί να γνωρίζει από πριν, πόσο κοστίζει μια διαδρομή. Τώρα η εν λόγω επιλογή είναι διαθέσιμη και στη Νέα Υόρκη, κάτι που σημαίνει ότι τα «τεσταριτεί» σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Η εταιρία είχε ανακοινώσει την υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι. Και αμέσως μετά την είχε λανσάρει σε πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες. Πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι, εφόσον δουλέψει καλά στην πράξη, η συγκεκριμένη δυνατότητα θα εφαρμοστεί σε όλες τις αγορές που έχει επεκταθεί η Uber.

Είναι μια κίνηση μέσω της οποίας ο ιδρυτής της εταιρίας, Travis Kalanick (φωτο), θέλει να κάνει την Uber συμφέρουσα τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον οδηγό. Άλλωστε, έχουμε δει ότι τον τελευταίο καιρό ο ανταγωνισμός στο κομμάτι των high-tech μεταφορών έχει ανέβει κατακόρυφα. Είναι λοιπόν αναμενόμενο όλοι οι «παίχτες» να κάνουν τις κινήσεις τους προκειμένου να κερδίσουν έδαφος.

img_6839

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =